OP Länsi-Suomen johto-organisaatiossa muutoksia 1.1.2023 alkaen

OP Länsi-Suomen johtoryhmän jäsen, pankinjohtaja Aki Kevätsalo on ilmaissut eläköitymissuunnitelmansa, jonka mukaan hän eläköityy keväällä 2024. Kevätsalo tulee hoitamaan vuoden 2023 alusta alkaen projektitehtävää, jossa hän keskittyy pankin ongelmaluottojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, perintäasioiden hoidon tehostamiseen ja yleisestikin pankin luottosalkun laadun parantamiseen. Tähän rooliin liittyen Kevätsalo jää samalla pois pankin johtoryhmän jäsenyydestä.

Pankin johtoryhmässä varallisuudenhoidon ja lakipalveluiden liiketoimintalinjasta vastaavaksi pankinjohtajaksi on 1.1.2023 alkaen nimitetty Ville Aalto-Setälä. Ennen nykyistä henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavan pankinjohtajan tehtävää Aalto-Setälä on toiminut pitkään pankin OP Private -johtajana.

Pankin henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavaksi pankinjohtajaksi ja uudeksi johtoryhmän jäseneksi on nimetty 1.1.2023 alkaen asiakkuusjohtaja Satu Lehtinen. Lehtinen on toiminut henkilöasiakasliiketoiminnan esihenkilötehtävissä reilun 20 vuoden ajan, eli hänellä on erittäin vankka kokemus henkilöasiakkaiden palveluista.

Pankin johtoryhmässä jatkavat entisissä rooleissaan yritysasiakasliiketoiminnosta vastaava varatoimitusjohtaja Esa Sainio, talous- ja riskienhallintajohtaja Pauliina Liski, henkilöstöjohtaja Anna Tomula sekä toimitusjohtaja Matti Kiuru.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Matti Kiuru | matti.kiuru@op.fi | 044 714 1400