Ura OP Länsi-Suomessa?

Kiinnostaako työ vakavaraisessa, paikallisessa pankissa? Onko asiakkaiden auttaminen ja oikeanlaisten ratkaisujen etsiminen lähellä sydäntäsi? Meille voit jättää avoimen hakemuksen, jos työ finanssialalla kiinnostaa, mutta juuri nyt ei ole avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa. Kaikkia OP Ryhmässä avoimena olevia työtehtäviä voit selata rekrysivustollamme op-careers.fi.

Täytyykö olla kokemusta pankkityöstä?
Voit olla finanssialalle tuleva tai jo vahvat kannukset hankkinut, kokenut osaaja, mutta haluat osaksi joukkuettamme ja kehittyä alueen johtavassa pankissa finanssialan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Aikaisempi kokemus pankki- tai puhelintyöstä on eduksi, mutta kaikkein tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja aito kiinnostus oppia uusia asioita. Arvostamme kaupallista peruskoulutusta.

Haluatko tutustua työpaikkoihin ja meihin?
TE-livessä vieraina ovat asiakkuuspäällikkö, päivittäistiimin esihenkilö Eveliina Liipo ja asiakkuuspäällikkö, palveluneuvontatiimin esihenkilö Hanna-Riikka Taipalmaa. Lisäksi lähetyksessä pistäydytään Rauman konttorilla ja kuullaan, millaista siellä on työskennellä.
Miten voin hakea teille töihin?
Voit jättää meille avoimen hakemuksen milloin tahansa oheisesta linkistä. Kerro avoimessa hakemuksessasi, minkälaisissa työtehtävissä olet parhaimmillasi ja millaiset finanssialan työt sinua erityisesti kiinnostavat.

Pääset katsomaan pankkimme ja OP Ryhmän avoimet työpaikat op-careers.fi -sivulta.