Ura OP Länsi-Suomessa? Katso avoimet työpaikkamme ja hae meille töihin

Haemme useampaan tiimiin uusia työkavereita, joille asiakkaiden auttaminen ja oikeanlaisten ratkaisujen etsiminen on sydäntä lähellä. Meille voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos työ finanssialalla kiinnostaa, mutta juuri nyt avoinna olevista tehtävistä ei löydy sopivaa.

Voit olla finanssialalle tuleva tai jo vahvat kannukset hankkinut, kokenut osaaja, mutta haluat osaksi joukkuettamme ja kehittyä alueen johtavassa pankissa finanssialan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Aikaisempi kokemus pankki- tai puhelintyöstä on eduksi, mutta kaikkein tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja aito kiinnostus oppia uusia asioita. Arvostamme kaupallista peruskoulutusta.

Haemme nyt osaajia erityisesti Online-tiimiin, lainopillisiin palveluihin sekä yrityspankkiin. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen, jos nyt avoinna olevista paikoista ei löydy sopivaa. Kerro avoimessa hakemuksessasi, minkälaisissa työtehtävissä olet parhaimmillasi ja millaiset finanssialan työt sinua erityisesti kiinnostavat.

Pääset katsomaan pankkimme avoimet työpaikat oheisista linkeistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.