Korttimaksaminen

Yritysten ja yhdistysten kassapalveluihin tulee muutoksia syyskuun 2022 alussa

Yritysten ja yhdistysten kassapalveluihin tulee muutoksia syyskuun 2022 alussa. 1.9.2022 alkaen käteisen käsittelyä ei tarjota enää kassapalveluna OP Länsi-Suomen konttoreissa yritys- ja yhdistysasiakkaille.

Mitä muutos tarkoittaa?

OP:n rahahuoltopalvelut tarjoavat tehokkaan tavan käsitellä käteistä kaiken kokoisten yritysten ja yhdistysten tarpeisiin. OP:n rahahuoltoratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja yhdistyksille -liitteestä näet vaihtoehtoiset ratkaisut käteisasioinnille konttorissa.

Konttoriasioinnin tilalle voit valita OP Business Debit -kortin. Kortilla talletus ja nosto onnistuvat vaivattomasti lukuisissa Automatian pisteissä. Tarkat talletusautomaattien sijainnit voit tarkistaa osoitteesta otto.fi/missa-talletus/

Rahahuoltosopimuksen avulla toimitat käteisen rahan helposti ja turvallisesti yösäilön kautta tilillesi, sekä tilaat vaihtorahat noudettavaksi konttorille tai suorakuljetuksella toimipisteeseesi. Rahahuollon palveluiden käyttöönotto edellyttää rahahuoltosopimuksen solmimista kanssamme. Tilisiirrot ja laskujen maksut onnistuvat yrityksen digitaalisen asioinnin sopimuksen avulla OP.fi:ssä tai OP-Yritysmobiilissa. Mikäli sinulla ei ole käytössä vielä digitaalisen asioinnin sopimusta olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Miksi käteisen käsittely konttoreissa loppuu?

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme nykyaikaiset, joustavat ja turvalliset pankkipalvelut. Lisätietoa saat osuuspankistasi tai asiakaspalvelustamme, numerosta 0100 05151.

Olethan meihin yhteydessä, niin katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto käteisen käsittelyyn jatkossa.