Kassapalveluihin ilman ajanvarausta 1.9. alkaen

OP Pohjois-Karjalan kassapalveluihin jälleen ilman ajanvarausta

OP Pohjois-Karjalan kassapalveluihin ei tarvita ajanvarausta 1.9.2021 alkaen. Koska aluehallintovirasto ei nykyisen tartuntatautitilanteen vuoksi ole asettanut uusia liikkumis- tai kokoontumisrajoituksia Itä-Suomen alueelle, olemme myös omassa toiminnassamme päättäneet saman linjan mukaisesti palata tavanomaiseen arkeen.

Syyskuusta lähtien kassapalvelut ovat avoinna Joensuun ja Nurmeksen konttoreissa maanantaisin ja torstaisin klo 9.30-12, Lieksan konttorissa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.30-12, Juuan konttorissa tiistaisin klo 9.30-12 ja Kesälahden konttorissa keskiviikkoisin klo 9.30-12. Palvelu tapahtuu vuoronumerojärjestyksessä kaikilla konttoreilla.

Turvataksemme riittävät turvavälit ja vähentääksemme jonotusaikoja, pyydämme asiakkaitamme edelleen suosimaan vaihtoehtoisia maksutapoja ja asioimaan kassapalveluissamme vain välttämättömissä tilanteissa. Muut palvelumme ovat jatkossakin saatavilla ajanvarauksella arkisin klo 9-19. Suorat yhteystiedot asiantuntijoillemme löydät osoitteesta op.fi/pohjois-karjala.