Pankin johtoryhmä uudistuu – haemme henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavaa pankinjohtajaa

OP Pohjois-Savon pitkäaikainen yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja Martti Leskinen jää eläkkeelle alkuvuodesta 2024, minkä johdosta pankin johtoryhmässä tapahtuu muutoksia ensi syksynä.

Pankin henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja Antti-Jussi Pitkälä siirtyy vastaamaan pankin yritys- ja Private -liiketoiminnoista, ja pankki käynnistää henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavan pankinjohtaja -tehtävähaun.

 -Tavoitteena on, että uusi henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja on valittu kesään mennessä. Näin uudistuva johtoryhmämme voisi aloittaa toimintansa heti kesälomakauden jälkeen. Olen hyvin luottavainen, että avautuva johtoryhmätehtävä herättää laajalti kiinnostusta, OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen kertoo.

Martti Leskisen poikkeuksellisen pitkä ura yritysasiakasliiketoiminnan johtotehtävissä alkoi jo vuonna 1988 Kuopion Osuuspankissa.

-Olen iloinen siitä, että pääsemme hakemaan uutta henkilöä johtoryhmäämme näin hyvissä ajoin, ja Martti Leskisen asiantuntemus on käytettävissämme loppuvuoteen saakka. Näin myös Antti-Jussi Pitkälällä on hyvä mahdollisuus perehtyä uuteen tehtäväänsä ja myös perehdyttää seuraajansa henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavan pankinjohtajan tehtävään, Vepsäläinen jatkaa.

OP Pohjois-Savon johtoryhmän muut jäsenet ovat toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen ja pankinjohtaja Kati Kytökorpi. Mikko Vepsäläinen vastaa pankin henkilöstöstä ja kiinteistöistä. Kati Kytökorpi vastaa pankin riskienhallinnasta, taloudesta, hallinnosta, vastuullisuudesta ja viestinnästä. Kytökorpi toimii myös toimitusjohtajan sijaisena.

Nyt avoimeksi tuleva pankinjohtajan tehtävä ja muut OP Ryhmän avoimet tehtävät löytyvät osoitteesta
www.op-careers.fi

 

Pohjois-Savon Osuuspankki on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Pankilla on 6 konttoria sekä kattavat verkko- ja puhelinpalvelut. Pohjois-Savon Osuuspankilla on 162 asiantuntijaa ja 82 638 omistaja-asiakasta (31.12.2022 tilanne).