100 nuorelle Kesäduuni OP Pohjois-Savon piikkiin - kesätöihin tapahtumaan, urheiluseuraan tai kierrätyskauppaan

Nuorten kesätyöhaku käynnistyy 14. maaliskuuta ja jatkuu 17. huhtikuuta asti. Kesätyöpaikkoja on tarjolla sadalle 15-17-vuotiaalle nuorelle pankin toimialueella toimivissa yhdistyksissä – Iisalmessa, Kuopiossa, Lapinlahden Varpaisjärvellä, Leppävirralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella ja Varkaudessa. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan ja OP Pohjois-Savo lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan.

 

Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori suoraan kampanjassa mukana olevista yhdistyksistä. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa ja OP:n maksama palkka kahden viikon kesätyöstä on 400 euroa.

-On hienoa, että yhdistykset hakivat aktiivisesti mukaan kampanjaan. Pystymme näin yhdessä tarjoamaan 100 nuorelle kesätyöpaikan. Tarjolla olevat kesätyöpaikat ovat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia. Nuoria haetaan muun muassa urheiluseuroihin apuohjaajiksi, museoapulaisiksi, puutarha- ja kiinteistöhuollon tehtäviin, kesäkahvilatehtäviin sekä viestintätehtäviin kuten sisällöntuottajiksi sosiaalisen mediaan. Nuoret saavat varmasti hienoa työkokemusta, OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Seppo Pääkkö kertoo.

Kesäduuni OP Pohjois-Savon piikkiin -kampanjaan haki yhteensä yli 70 pankin toimialueella toimivaa yleishyödyllistä yhdistystä ja säätiötä. Osa yhdistyksistä työllistää 2 nuorta.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla pankin toimialueella seuraavasti:

  • Iisalmessa 13,
  • Kaavilla 2,
  • Kuopiossa 50 (sisältää: Juankoskella 4, Karttulassa 2 ja Nilsiässä 7)
  • Leppävirralla 6,
  • Siilinjärvellä 13,
  • Suonenjoella 6,
  • Varkaudessa 7 ja
  • Varpaisjärvellä 3.

Kaikki kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta www.op.fi/pohjois-savo/kesaduuni

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta ja käytännön palkanmaksusta sekä muista työnantajavelvoitteista. Pankki lahjoittaa yhdistyksille nuorten palkat.

- Aktiiviset yhdistykset ovat tässä kampanjassa avainasemassa. Haluankin kiittää heitä jo tässä vaiheessa. Tämä kampanja on yksi pankin vastuullisuusteoista, jolla haluamme auttaa nuoria saamaan työkokemusta ja edistää nuorten taloustaitoja sekä edistää oman toimialueen toimeliaisuutta. Tuemme kokonaisuudessaan yhdistystoimintaa kampanjan kautta 40 000 eurolla, Pääkkö jatkaa.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa osuuspankit ympäri Suomen työllistävät yli 1 700 nuorta ja lahjoittavat tänä vuonna yhteensä yli 660 000 euroa yleishyödyllisille yhdistyksille nuorten työllistämiseksi.

Kaikki kesätyöpaikat ja kampanjassa mukana olevat osuuspankit löytyvät osoitteesta: www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin/