Reppukeräys tuotti 143 reppua

Reppu joka selkään -kampanja järjestettiin Kuopiossa 10.–28.7. seitsemättä kertaa. Kampanjalla tuettiin vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria yhdessä Hope ry:n kanssa.

Jo seitsemättä kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori saa aloittaa lukuvuoden hyvällä mielellä ja ikiomalla koulurepulla. OP Pohjois-Savo ja Kuopion Hope ry halusivat yhdessä tukea lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta, jotta jokainen saisi itselleen tasavertaisen alun koulutielle.

OP Pohjois-Savo toimitti reput ja lukuisat koulutarvikkeet elokuun alussa Kuopion Hope ry:lle, joka lajitteli ja jakoi lahjoitukset suoraan koulutietään aloittaville. 143 koulurepun lisäksi keräykseen saatiin useita kymmeniä penaaleja ja muita koulutarvikkeita. Valtakunnallisesti OP Ryhmä ja Hope ry keräsivät kampanjalla yhteensä yli 2800 reppua.

Vuonna 2022 Reppukeräys tuotti Kuopiossa 123 reppua, 22 penaalia sekä paljon muita koulutarvikkeita. Reppukeräys on osa pankin vastuullisuusohjelmaa.