Osuuspankki yleiskuva

Mitä ikinä teetkin, omistaudu.

Niin mekin teemme. Olemme nyt OP Satapirkka, 100-prosenttisesti sinulle omistautunut pankki. Uusi pankkimme aloitti toimintansa 1.5.2022, kun Sastamalan, Satakunnan ja Satapirkan Osuuspankit yhdistyivät.

Kotiseuturakkautemme sykkii nyt vahvempana kuin koskaan. Satapirkan alueella ihmisen on hyvä elää. Mikäpä siinä ollessa, kun ympärillä on tilaa, palvelut toimii ja kaikki on lähellä. Tällaista haluamme elämän olevan jatkossakin. Siksi hoidamme asiat niin kuin ne täälläpäin tykätään hoitaa – paikallisesti, osaavasti ja henkilökohtaisesti. Laaja toimialueemme sijoittuu seitsemän eri kunnan ja kaupungin alueelle Pirkanmaalla ja Satakunnassa (Harjavalta, Huittinen, Ikaalinen, Karvia, Kokemäki, Parkano ja Sastamala).

Uudessa OP Satapirkassa on kolmen pankin voimat, kolme kertaa enemmän asiantuntemusta ja triplasti tekijöitä valmiina tarttumaan toimeen. Palvelemme asiakkaitamme yli 70 ammattilaisen voimin joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme. Puheluihin ja viesteihin vastaamme omassa puhelin- ja verkkopalvelussamme.

Olemme omistaja-asiakkaidemme omistama pankki, ja kaikessa toiminnassamme korostuu vahvasti paikallisuus, vastuullisuus ja ihmisläheisyys. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Kaikki tarvitsemasi finanssipalvelut. Satavarmasti.

  • päivittäisten raha-asioiden hoito maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin
  • OP Kodin tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa

Vastaamme sinulle. Satavarmasti.

Ihkaoma puhelin- ja verkkopalveluyksikkömme vastaa pankkiasioihisi nopeasti. Soita meille vastaamme sinulle satavarmasti 010 254 5801.

Käytössäsi pian. Rakennamme uutta OP-verkkopalvelua vaiheittain. Hallinto- ja ohjausjärjestelmä on meillä vielä työn alla.  Voit kysyä meiltä lisätietoa.