Rahoitamme unelmasi, turvaamme taloutesi

Olipa unelmasi uusi koti tai keittiöremontti, OP Satapirkan omat asiantuntijat auttavat sinua löytämään sopivan ratkaisun sen rahoittamiseen. Olemme sataprosenttisesti apunasi myös talouden turvaamiseen liittyvissä asioissa.

Kun tulee aika muuttaa unelma todeksi, on hyvä miettiä muutamaa asia:

1. Minkä verran tarvitset omia säästöjä tai vakuuksia? Pääsääntöisesti sinun on katettava asunnon hinnasta 30 prosenttia joko säästöillä tai muilla vakuuksilla. Asunnon ostoon tarvittavien säästöjen määrään vaikuttavat lakisääteinen enimmäisluototussuhde eli lainakatto sekä asunnon vakuusarvo. Lainakatto tarkoittaa sitä, että sinulla tulee olla säästöjä tai muita vakuuksia asuntoa ostaessasi.

Minkä verran säästöjä ja vakuuksia sitten tulisi olla? Lue lisää: Omaan ensiasuntoon säästäminen | OP

2. Millaiseen asuntoon sinulla on varaa? Asuntolainalaskurilla arvioit sen helposti. Lainamäärä on sopiva, kun lainan lyhennyksen jälkeen elämiseen ja säästöön jää riittävästi rahaa. Laskurissa voit muokata lainamäärää ja kokonaiskorkoa ja katsoa, miten muutokset vaikuttavat kuukausierään ja laina-aikaan. Laskuriin pääset tästä: Asuntolainalaskuri – asuntolainan laskuri sinulle | OP

3. Tunnistatko laina-ajalle mahdollisesti osuvia riskejä? Lainanottajan riskit liittyvät usein muutoksiin henkilökohtaisessa elämässä tai maailmassa sen ympärillä ja niitä voi olla vaikea ennakoida. On täysin normaalia, että asunnon ostotilanteessa päällimmäisenä mielessä on uusi koti ja siihen liittyvät käytännön järjestelyt. Siksi on hyvä pohtia hetki myös sitä, millaisia vaikutuksia vaikkapa korkojen nousulla tai vakavalla sairaudella olisi maksukykyysi. Muutoksiin voi varautua, mutta miten? Lue lisää: Talouden turva - Lainat ja asunnot | OP

Teet hakemuksen helposti verkossa

Asuntoon tai muuhun hankintaan pääset helpoiten alkuun täyttämällä lainahakemuksen verkossa. Näin saamme tarvittavat tiedot ja pääsemme miettimään sinulle sopivaa lainaratkaisua. Tämän jälkeen yksi meistä OP Satapirkkalaisista on sinuun yhteydessä ja keskustelee juuri sinulle sopivasta lainaratkaisusta. Neuvottelut asiantuntijoidemme kanssa ovat aina luottamuksellisia ja ne sujuvat tietoturvallisesti puhelimitse tai verkkoneuvotteluna. Halutessasi neuvottelu voidaan sopia myös toimipisteillemme. Laina-asiakirjat allekirjoitat helposti sähköisessä allekirjoituspalvelussa.

Täytä asuntolainahakemus verkossa: Asuntolaina - Hae asuntolainaa eli lainatarjous verkossa | OP

Kulutusluotolla rahoitat elämäsi pienet ja suuret unelmat. Vaihtoehtoja on useita. Lue lisää ja laske sinulle sopiva laina.

Omistaja-asiakkuus kerryttää rahanarvoista bonusta

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat asioinnista irti parhaat edut ja hyödyt. Esimerkiksi lainasi kerryttävät OP-bonuksia. Lue lisää ja laske paljonko OP-bonuksia asiointisi kerryttää omistaja-asiakkaana.

Varaa aika suoraan OP Satapirkkaan

Ajanvarauksen hoidat kätevästi verkkopalvelussa Henkilöasiakkaan ajanvaraus | OP  tai soittamalla OP Satapirkan omaan puhelinpalveluun 010 254 58 01. Vastaamme satavarmasti!

Puhelun hinta pvm/mpm

Vastassa 100 % satapirkkalainen

OP Satapirkassa saat aina asiantuntevaa ja paikallista palvelua omasta pankistasi, omilta asiantuntijoiltamme. Tutustu henkilöasiakkaiden rahoitustiimiimme.

Myös OP Vakuutuksen asiantuntijat ovat 100 % satapirkkalaisia ja valmiina auttamaan kotisi ja perheesi vakuutusasioissa. Saat helposti ja vaivattomasti kaikki saman katon alta.

Vakuutuksen asiantuntijat - OP Satapirkka - Osuuspankit | OP

Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä OP Kodin osaavien välittäjien kanssa.