Avoimia tehtäviä OP Suur-Savossa

Haemme nyt pankkimme Asumisenpalvelut-tiimiin

kahta asiakkuusneuvojaa/ -asiantuntijaa

Tässä tehtävässä vastuullasi on laaja-alainen myynti henkilöasiakkaan rahoitukseen ja talouden turvaamiseen liittyvissä palveluissa digitaalisten kanavien kautta, puhelimessa ja konttorilla. Hoidat asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti eri kanavissa ja etsit parhaita mahdollisia ratkaisuehdotuksia asiakkaiden tilanteisiin hyödyntäen koko tiimisi ja työyhteisösi asiantuntijuutta. Kohtaat asiakkaita hyvin erilaisissa elämäntilanteissa ja hoidat heidän arkeensa liittyviä rahoitusratkaisuja sekä toteutat asumisen unelmia.

Oikean osaajan tuntomerkit

Aiempi kokemus henkilöasiakasrahoituksesta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ovat eduksesi tässä tehtävässä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, mutta meille tärkeää on oikeanlainen asenne. Sinulla on taito kuunnella ja ratkaista asiakkaan tarpeita kuulemasi perusteella. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi. Työskentelytapasi on itseohjautuva ja kykenet organisoimaan, aikatauluttamaan ja priorisoimaan tehokkaasti työtehtäviäsi.

Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin. Olet itsenäinen toimeen tarttuja, utelias uudelle ja otat rohkeasti asioista selvää. Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän, sekä mahdollisuuden kehittyä rahoituksen liiketoiminta-alueella laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi myyntijohtaja Kati Pasanen: kati.pasanen@op.fi, puh. 040 5280969 to 5.1. klo 13–14 ja ti 10.1 klo 15–16 sekä 19.01. klo 10–11.

Lähetä hakemuksesi 22.1. mennessä täällä ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta.