Avoin tehtävä OP Suur-Savossa

Haemme nyt pankkimme yrityspalvelut-tiimiin

asiakkuusneuvojaa/ -asiantuntijaa

Huolehdit roolissasi yritysasiakkaidemme rahoituspalvelujen opastamisesta sekä myynnistä. Kohtaat työssäsi yritys- ja yrittäjäasiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien yritysasiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut hyödyntäen koko OP Ryhmän laajaa asiantuntijajoukkoa. Palvelet työssäsi koko toimialueemme yritysasiakkaita, ja kotikonttorisi voi sijaita joko Savonlinnassa, Mikkelissä tai Pieksämäellä. 

 

Oikean osaajan tuntomerkit
Olet innokas oppija, ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi yrityksen rahoituspalveluihin. Sinulla on taito kuunnella ja ratkaista asiakkaan tarpeita kuulemasi perusteella. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi. Työskentelytapasi on itseohjautuva ja kykenet organisoimaan, aikatauluttamaan ja priorisoimaan tehokkaasti työtehtäviäsi. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin. Olet itsenäinen toimeen tarttuja, utelias uudelle ja otat rohkeasti asioista selvää. Aikaisempi kokemus finanssialalla työskentelystä katsotaan tehtävässä eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?
Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi yritysasiakkaiden pankkipalveluiden maailmaan, ja erityisesti kehittyä yrityksen rahoituspalveluiden asiantuntijaksi. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, missä työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Meillä johtaminen lähtee siitä, että halutaan onnistua yhdessä tiiminä – haemmekin joukkuepelaajaa, joka on valmis laittamaan itsensä likoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Lupaamme sinulle ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tuen sekä osaamisen kehittämiseen kannustavan työympäristön. Toimimme sekä lähi- että etätyöskentelyn mahdollistavalla hybridityön mallilla.


Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Kohvakka tuula.kohvakka(a)op.fi, puh. 040 583 6765. Hae tehtävää 19.2.2023 mennessä täällä