OP Suur-Savon konttoreilla tarjolla digiopastusta pankkiasioiden sujuvaan hoitoon

OP Suur-Savossa tarjotaan digiopastusta pankkiasioiden hoitoon keskiviikkona 4.10. Opastuspisteillä asiantuntijat neuvovat OP-mobiilin käyttöä ja perusteita, mm. laskujen maksamista ja e-laskujen käyttöönottoa. Digiopastushetkissä autetaan ja opastetaan turvalliseen pankkiasioiden hoitamiseen. Asiakas voi ottaa oman älylaitteensa ja OP:n tunnukset mukaan opastushetkeen, mutta tukea pankkiasioiden hoitoon saa myös ilman tietokonetta ja älypuhelinta.

Pankinjohtaja Maija Skönin mukaan digitaidot ovat nykyajan kansalaistaitoja. Pankki haluaa tukea ja rohkaista asiakkaitaan digitaitojen opettelussa sekä madaltaa kynnystä digilaitteiden ja -palveluiden käyttöön. Skön toivottaa kaikki aiheesta kiinnostuneet asiakkaat tervetulleiksi maksuttomiin opastuspäiviin: ”Digitaidot helpottavat meidän jokaisen elämää ja lisäävät yksilöiden osallisuutta digitalisoituneessa yhteiskunnassa. Verkkopalvelujen etu on lisäksi se, että asiakas voi hoitaa asiat juuri sopivana aikana kotoa käsin ja yleensä myös edullisemmin.”

Maija Skön kertoo, että: ”Opastamme asiakkaita ajanvarauksella päivittäin. Asiakas voi varata meille henkilökohtaisen opastusajan pankin oman palvelunumeron kautta. Pankin omat asiantuntijat palvelevat numerossa 010 255 2600 arkisin klo 9.30-16.00. Keskiviikkona 4.10. vietämme avointen ovien päivää – tuolloin asiakkaat voivat tulla opastukseen ilman ajanvarausta tai ilmoittautumista oman aikataulunsa mukaan.”

Opastuspisteet ovat avoinna keskiviikkona 4.10. seuraavasti:

  • klo 9.30-12.30 Pieksämäen konttori, Kauppakatu 2
  • klo 9.30-16 Mikkelin konttori, Porrassalmenkatu 19
  • klo 9.30-16 Savonlinnan konttori, Olavinkatu 49

Digiopastukset ovat osa valtakunnallista Varmuutta verkkoon -viikkoa.