OP Suur-Savon Pieksämäen uuden konttorin muutostyöt ovat alkaneet – pääurakoitsijana paikallinen yritys

OP Suur-Savon Pieksämäen konttori muuttaa Veturitalleille vuodenvaihteessa. Pankin kiinteistöhallinnan asiantuntija Mika Korpelan mukaan pankille rakennetaan Veturitalleille uudet viihtyisät tilat, jotka palvelevat asiakkaita ja henkilöstöä paremmin: ”Uutta tilaa on suunniteltu yhdessä henkilökunnan kanssa, ja tilan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työergonomiaan sekä äänieristykseen. Konttoriin tulee esteetön kulku ja pysäköintipaikat ovat lähellä.”

Korpela kertoo, että: ”Uuden konttorin muutostöiden pääurakoitsijaksi on valittu paikallinen taho, Pieksämäen Ysiysi-Rakennus Oy. Muita projektin yhteistyötahoja ovat Pieksämäen Peltityö Heinonen Oy, Sähköpari Oy ja Granlund Mikkeli Oy.” Tilan rakennustyöt alkoivat lokakuun alussa ja ne kestävät reilut kaksi kuukautta. Tämän jälkeen konttoritila kalustetaan ja sisustetaan valmiiksi. Pankki muuttaa Veturitallin kiinteistöön vuodenvaihteessa, tarkka ajankohta täsmentyy loppuvuoden aikana.

OP Suur-Savo etsi uutta omistajaa nykyiselle konttorikiinteistölleen. Korpelan mukaan yhtään ostajaehdokasta ei ilmaantunut määräaikaan mennessä, joten pankki alkaa suunnitella nykyisen konttorikiinteistön purkamista. Purkamisprojektin aikataulu täsmentyy alkuvuonna.