Reppu joka selkään -keräys alkaa – lahjoita koulutarvikkeita vähävaraisille koululaisille

Suur-Savon Osuuspankki kerää jälleen yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa reppuja ja koulutarvikkeita lahjoituksina vähävaraisille lapsiperheille. Keräyksellä halutaan varmistaa jokaiselle koulutaival, jota käydä hymyssä suin. Keräys toteutetaan 17.–28.7.2023 yhteistyössä Hope Mikkelin, Pieksämäen Pelastakaa Lapset ry:n ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Savonlinnan yhdistyksen kanssa.

Lapsiperheiden talous on voimakkaasti kohonneiden elinkustannusten myötä aiempaa tiukemmalla. Reppu joka selkään -keräyksellä halutaan varmistaa tasavertainen alku koulutielle: tavoitteena on, että mahdollisimman monella lapsella on oma reppu heti ensimmäisestä koulupäivästä lähtien. Kaikilla on oikeus käydä koulua iloiten, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. ”Haluamme kiinnittää yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme hyviin tekoihin”, kertoo Suur-Savon Osuuspankin viestintäpäällikkö Tarja Wasenius.

Reppu joka selkään -keräyksessä kuka tahansa voi lahjoittaa koululaiselle repun tai muita koulutarvikkeita. Lahjoitusten toivotaan olevan uusia. Keräys on järjestetty jo kuudesti ja sen avulla on joka vuosi saatu tuhansia reppuja peruskoululaisille ympäri Suomen.

Voit osallistua keräykseen tuomalla uuden koulurepun tai penaalin Suur-Savon Osuuspankin konttorin keräyspisteeseen 17.–28.7.2023 välillä seuraavasti:

  • Mikkelin konttori (pankkisalin aula): ma-pe klo 9.30–16.00
  • Pieksämäen konttori: ma, ke, pe klo 9.30–12.30
  • Savonlinnan konttori: ma-pe klo 9.30–16.00