Kaikkien aikojen tekoja -kysely

Kerro meille, minkä vastuullisuusteon haluat oman pankkisi toteuttavan?

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät vaikuttamaan oman pankkinsa vastuullisuustekojen valintaan Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn kautta. Kysely on auki 29.10. saakka.

Meille on tärkeää tietää, millaista vastuullisuutta omistaja-asiakkaamme arvostavat ja millaiseen vastuullisuustyöhön pankin tulisi panostaa.

Nyt kolmatta kertaa järjestettävään Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn vastaamalla omistaja-asiakkaat pääsevät kertomaan, mihin vastuullisuuteen liittyvään teemaan he haluaisivat kohdistaa oman osuuspankkinsa vastuullisuustekoja. Vuonna 2022 kyselyyn osallistui 2360 OP Turun Seudun omistaja-asiakasta. Valtakunnallisesti kyselyyn osallistui 43 000 omistaja-asiakasta.

– OP Turun Seutu tukee vuosittain merkittävillä teoilla ja summilla toimialueensa hyvän elämän edellytyksiä. Meille on tärkeää tietää, millaista vastuullisuutta omistaja-asiakkaamme arvostavat ja millaiseen vastuullisuustyöhön pankin tulisi panostaa. Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn avulla nämä mielipiteet tulevat esille, ja pystymme kohdistamaan tekoja koko toimialueellemme, OP Turun Seudun muutos- ja kehitysjohtaja Irma Hyvärinen kertoo.

Vuonna 2022 OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat nostivat kyselyssä tärkeimmiksi teemoiksi nuorten työllistymisen ja koulutuksen edistämisen sekä luonnon monimuotoisuuden tukemisen. Lähes yhtä tärkeiksi teemoiksi nousivat lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen sekä ilmastonmuutoksen hillitseminen.

– Kyselyssä annettujen vastausten avulla pystymme tekemään helpommin päätöksiä erilaisiin vastuullisuustekoihin osallistumisesta ja esimerkiksi paikallisten yhteistyökumppanuuksien, sponsorointien tai lahjoitusten kohdistamisessa, Hyvärinen muistuttaa.

Tänä vuonna olemme esimerkiksi

  • mahdollistaneet Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta 50 nuoren työllistymisen alueen yhdistyksiin
  • tukeneet noin 30 000 lapsen ja nuoren liikuntaharrastuksia paikallisten urheiluseurojen kanssa
  • olleet mukana mahdollistamassa Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailun toteutusta, jossa toisen asteen opiskelijat ideoivat ja innovoivat ratkaisuja planeetan ja ihmiskunnan kriittisiin ongelmiin
  • edistäneet tuhansien alueen nuorten talous- ja yrittäjyysosaamista Nuorten Yrittäjyys ja Talous NYT:n Yrityskylässä

Kaikkien aikojen tekoja -kyselyyn osallistuminen on helppoa eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Kyselylinkki ja lisätietoa löytyy OP Median Kaikkien aikojen tekoja -sivulta (linkki ohessa).

Lisätietoa OP Turun Seudun vastuullisuustyöstä löydät täältä