Nuoret

Nuori, keskity tärkeimpään!

​OP Turun Seutu tarjoaa kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut myös nuorille. Päivittäiset pankkipalvelumme (käyttötili, verkkopalvelu ja OP-Visa-kortti) ovat maksuttomia alle 26-vuotiaille.

Tiesithän, että liittymällä omistaja-asiakkaaksemme saat muun muassa opintolainan noston verkosta ilman toimitusmaksua (norm. 30€) sekä mahdollisuuden käyttää kumppanietujamme!

Jos omistaja-asiakkaaksi liittyminen kiinnostaa, nyt on oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen. Lue lisää omistaja-asiakkuudesta ja sen tuomista hyödyistä ja liity mukaan alati kasvavaan joukkoomme. Liittymisen hoidat kätevästi verkon kautta. 

Käytät palveluitamme näppärästi OP-mobiilista, joka on muuten palkittu Suomen parhaana mobiilikokemuksena Suomen Digimenestyjät 2019-tutkimuksessa! 

Vastuullisena toimijana olemme toimialueellamme monessa mukana. Ja meillä se ei ole pelkkää puhetta. Tutustu vastuullisuustekoihimme tuosta vierestä.

Olemme aktiivisia myös Facebookissa ja Instagramissa. Nappaa tilit seurantaan:

Facebook: OP Turun Seutu

Instagram: @opturunseutu 

Hoida tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiat kätevästi ja turvallisesti missä ja milloin vain omalla puhelimellasi. Voit kirjautua OP-mobiiliin vaikka sormenjäljelläsi ja hyväksyä tapahtumat näppärästi Mobiiliavaimella avainlukulistan sijaan. OP-mobiilin rinnalle kannattaa ladata omanlainen maksusovellus Pivo. Sillä ja OP-mobiilin siirto maksulla maksat tai pyydät rahaa kaverilta mistä tahansa pankista sekä hoidat ostoksesi jo tuhansissa verkkokaupoissa. OP Turun Seudun omistaja-asiakkaalle Pivosta löytyy maksutta käyttöön myös CityShoppari. Pivon palveluvalikoima laajenee jatkuvasti, joten lataa sovellus käyttöösi ja aloita maksamisen helpompi arki!

Tiesithän että suomalaisena korkeakouluopiskelijana kotimaisessa korkeakoulussa, voit hakea OP-Visa-korttia jopa 2 000 euron luottorajalla, jo heti opintojen alkaessa. Hae itse verkosta, tai varaa aika lähimmälle konttorille.

OP-Visa

Paras kortti päivittäiseen käyttöön – käy siellä missä sinäkin!
OP-Visa on monipuolinen pankki- ja luottokortti, joka toimii missä ja milloin vain.
Näin saat kortista kaiken irti:

 • Hoida OP-Visalla niin pienet kuin suuretkin ostokset kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupassa.
 • Lisää joustoa talouteesi hyödyntämällä 35 päivän koroton maksuaika ja valitse sinulle sopiva maksusuunnitelma.
 • Käytä kätevää lähimaksua ja liitä korttiisi Plussa-ominaisuus.
 • Siirrä luottoa tilille ja maksa laskuja!
 • OP:n Omistaja-asiakkaana saat kortillesi ilmaisen Tuoteturvavakuutuksen, joka turvaa credit- ja debit-korttiostoksesi 180 päivän ajan.

Omistaja-asiakkaana saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet lainahakemuksen op.fi-palvelussa.

Keskity tärkeimpään

Työskentely opintojen ohessa ei ole välttämätöntä. Opintolainan avulla voit keskittyä opintoihisi ja elämiseen sekä valmistua nopeammin unelmiesi ammattiin.

Meiltä saat edullista opintolainaa, jonka takaisinmaksusta huolehdit vasta opintojesi jälkeen. Käytä opintolainaasi kuten haluat – esimerkiksi vuokraan, vaatteisiin, opiskeluvälineisiin tai vaikkapa matkustamiseen.

Jos haaveissasi on ensimmäinen oma asunto, suosittelemme sinulle ASP-säästämistä. ASP-säästäminen kannustaa ja helpottaa ensimmäisen oman asunnon hankintaa.

Miksi ASP-säästäminen sopii opiskelijalle?

 • Voit aloittaa ASP-säästämisen jo 15-vuotiaana.
 • Et tarvitse säännöllisiä tuloja ASP-tilin avaamiseen.
 • Säästösuunnitelma joustaa elämäntilanteittesi mukaan.

Kun olet säästänyt 10 % tulevan kotisi kauppahinnasta, voimme myöntää sinulle loput kauppahinnasta ASP-lainana. 

Vuokravakuutustili on hyvä vaihtoehto sovitun vuokravakuuden tallettamiseen.

 • Vuokralainen tallettaa käyttötilille vuokranantajan kanssa sovitun, enintään kolmen kuukauden vuokraa vastaavan summan ja panttaa sen.
 • Panttauksen johdosta vuokralainen ei voi nostaa tilivaroja vuokrasuhteen aikana. Rahat voi nostaa, kun vuokrasuhde päättyy ja vuokranantaja vapauttaa panttauksen allekirjoituksellaan.
 • Jos vuokralainen laiminlyö vuokrasopimukseen liittyvät velvollisuudet, on vuokranantajalla oikeus nostaa pantatut rahat pankista.
 • Vuokravakuustilin panttauslomake tehdään pankissa. Pankin osalta panttaussitoumuslomake sisältää kuittaamattomuussitoumuksen eli pankki sitoutuu olemaan kuittaamatta tilillä olevia varoja mahdollisiin omiin saataviinsa.

Vuokravakuustilin avaus ja panttaus on maksuton alle 26-vuotiaille.

Etuja siellä ja täällä!

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi ja saat käyttöösi parhaat edut pankki- ja vakuutuspalveluista. Asioinnista kerrytät OP-bonuksia, joita voit käyttää muun muassa pankkipalveluihin ja vakuutusmaksuihin. Omistaja-asiakkaanamme pääset käsiksi myös alueellisiin ja valtakunnallisiin etuihimme. Voit nauttia muun muassa teatterista, konserteista tai urheilusta etuhintaan! 

Liity mukaan kasvavaan joukkoomme.

OP Junior - Lasten ja nuorten oma pankkipalvelu

OP Junior on 10-17-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu mobiilipalvelu, jonka avulla he voivat helposti opetella seuraamaan ja ymmärtämään rahankäyttöään. OP Junior sisältää lapsille tarpeelliset ominaisuudet helposti opittavassa muodossa. 

 

Ota OP Junior käyttöön yhdessä lapsen kanssa

OP Junior on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin ja sen käyttöön tarvitaan lapselle avattu OP:n tili ja siihen liitetty Visa Electron -maksukortti. OP Junior otetaan käyttöön vanhemman verkkopalvelutunnuksilla, joten lapsi ei tarvitse omia tunnuksia. OP Junior -sovellus ladataan sovelluskaupasta lapsen puhelimeen ja sovellus opastaa läpi käyttöönoton. Jatkossa lapsi voi kirjautua sovellukseen valitsemallaan nelinumeroisella pääsykoodilla.