Ilmakuva OP Aurasta

Tervetuloa asioimaan

OP Vakka-Auranmaa on alueensa osaava, täyden palvelun pankki.

OP Vakka-Auranmaa on alueensa osaava, täyden palvelun pankki, jonka toiminnassa korostuu ihmisläheisyys. Palvelemme kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi toimialueemme kolmessa konttorissa Aurassa, Mynämäessä sekä Nousiaisissa.

Olemme vahvasti toimialueemme kehittämiseen sitoutunut pankki. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen sekä paikallisesti että digitaalisesti ja olla omistaja-asiakkaidemme luotettava talouden kumppani joustavasti eri elämäntilanteissa.

Tarjoamme henkilöasiakkaille kattavat palvelut päivittäisiin pankkiasioihin ja lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä lainopillisiin palveluihin. Yritysasiakkaille sekä maa- ja metsätalousasiakkaille tarjoamme kaikki yrityksen ja yrittäjän pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut sekä sijoituspalvelut. Kattomme alta löytyy myös asiantuntevat OP Kodin välittäjäpalvelut. Lisäksi Pohjola Vakuutuksen edustajat tarjoavat vakuutuspalvelut koko toimialueellamme asiakkaidemme arjen turvaamiseksi.

Paikallisena pankkina olemme lähellä sinua kaikissa elämäsi tilanteissa. Haluamme kohdata sinut missä ja milloin sinulle sopii – konttoreissamme, mobiilissa, verkossa tai puhelimessa.