Haemme pankkilakimiestä Ylä-Pirkanmaalle

OP Ylä-Pirkanmaa on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, jonka toimialueeseen kuuluvat Virrat, Ruovesi ja Kihniö. Kehittyvänä ja eteenpäin katsovana pankkina tehtävämme on edistää asiakkaidemme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Kannamme vastuumme omasta toimintaympäristöstämme, ja kehitämme sen elinvoimaisuutta yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Palvelemme n. 20 500 asiakastamme monipuolisesti verkossa, puhelimessa ja kolmessa konttorissamme 26 ammattilaisen voimin. Haemme nyt pankkilakimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Pankkilakimies

Pankkilakimiehenä hoidat asiakkaidemme toimeksiantoja keskittyen pääasiassa perhe- ja perintöoikeuteen. Tehtävään sisältyy myös sisäistä neuvontaa ja koulutusta juridisissa kysymyksissä. Arvostamme kykyä nähdä asiakkaan pankkipalvelut kokonaisuutena. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä erinomaisen työympäristön.

Työssä onnistuminen edellyttää OTK- tai OTM-tutkintoa (tai loppusuoralla olevia opintoja) sekä asiakassuuntautunutta ja tavoitteellista työskentelytapaa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden hoitamisesta, eli esim. kokemus pankkilakimiehenä toimimisesta tai työskentely laki- / asianajotoimistossa on eduksi.  Oikealla asenteella voit kuitenkin päästä tehtävässä alkuun, joten kannattaa jättää hakemus, vaikka olisit vielä urasi alkutaipaleella.  Tulet työskentelemään kaikissa konttoreissamme, ja etätyö on luonteva osa työskentelykulttuuriamme.

 

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kannustavan työyhteisön tuen, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä pankkimme ja koko OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Pirjo Haapa-aho Vehniä, puh. 010 256 2923

  • maanantaina 17.1. klo 16–17
  • torstaina 20.1. klo 9–10 tai
  • maanantaina 24.1. klo 17–18.

Hae tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa op-careers.fi  28.01.2022 mennessä. Olethan nopea, sillä voimme käsitellä hakemuksia ja suorittaa haastatteluja jo hakuaikana.  Voit liittyä joukkoomme joustavasti sopimuksen mukaan, mielellään melko pikaisesti.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

YLÄ-PIRKANMAAN OSUUSPANKKI