OP Ylä-Pirkanmaa hakee työharjoittelijoita keväälle 2024

Haemme työharjoittelijoita keväälle 2024

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä kassa- ja päivittäispalveluissamme kaikilla konttoreillamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä sekä tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Työharjoittelu kestää viisi kuukautta.

 

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, jonka me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä kollegoiden tuen avulla. Haemme siis positiivista ja tavoitteellista tulevaisuuden finanssialan ammattilaista, jolla on kiinnostunut ja innostunut asenne alaa kohtaan, sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua. Tehtävän hoitaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

 

Tästä eteenpäin

Lisätietoja työharjoitteluun liittyen saat asiakkuuspäällikkö Heli Mäeltä p. 044 3844144 tai heli.maki@op.fi.

Hae työharjoitteluun lähettämällä ansioluettelo sekä hakemus osoitteeseen heli.maki@op.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

OP Ylä-Pirkanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama pankki, jossa työskentelee 26 finanssialan ammattilaista.