Metsäkuva

Tervetuloa asioimaan

​OP Ylä-Pirkanmaa (viralliselta nimeltään Ylä-Pirkanmaan Osuuspankki) on Kihniön, Ruoveden ja Virtain alueella toimiva johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta - tarjoamme asiakkaillemme kattavat konttori-, verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon 
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Koti Pohjois-Häme Oy:n tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Ryhmän OP Private -yksikössä
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin

Palkitsemme omistaja-asiakkaitamme

OP Ylä-Pirkanmaa on omistaja-asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2022 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 1197 000 euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja Pohjola vakuutuksia. 

Vuoden 2022 lopussa pankillamme oli yhteensä 20 745 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 12 866. Asiakkaita palvelemme 27 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen toimintaympäristömme kehittämiseen.

Asiointi meidän kanssa onnistuu missä ja milloin vaan

Voit asioida meidän kanssa niin verkossa, puhelimessa kuin paikan päällä konttorissa. 

Lähetä viesti

Voit kysyä pankki- ja vakuutusasioistasi turvallisesti viestillä, kun kirjaudut sisään op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. Vastaamme viestiisi kolmen arkipäivän kuluessa. 

Lähetä viesti

Lähetä sähköposti salattuna

Voit lähettää meille myös sähköpostia, jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin. Pankin sähköpostiosoite on yla-pirkanmaan@op.fi ja meidän pankkilaisten osoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@op.fi. Muista lähettää sähköposti aina turvallisesti salattuna.

Lähetä salattu sähköposti

Varaa aika asiantuntijalle

Välillä on mukava jutella ihan henkilökohtaisesti omista pankki- ja vakuutusasioista. Ajan varaaminen ja varatun ajan muuttaminen onnistuu kätevästi verkossa. Pankista riippuen voit valita joko puhelin- tai verkkoneuvottelun tai tapaamisen konttorissa. Ajanvarauksen sivulta pääset myös varaamaasi verkkoneuvotteluun.

Varaa aika

Puhelinpalvelusta apua äkillisiin ongelmiin

Puhelinpalvelustamme saat apua äkillisiin ja nopeasti selvittelyä vaativiin ongelmiin. Jos asiasi ei ole akuutti, suosittelemme lähettämään viestin tai varaamaan ajan asiantuntijalle. 

Asiakaspalvelun yhteystiedoista löydät OP:n ja Pohjola Vakuutuksen asiakaspalvelunumerot, korttien ja tunnusten sulkupalvelunumerot sekä vakuutusten hätäpalvelunumerot. Kun haluat keskustella asiantuntijamme kanssa rauhassa pankki- ja vakuutusasioista, varaa aika puhelinneuvotteluun.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Varaa aika

Soita suoraan asiantuntijalle

OP Ylä-Pirkanmaan asiantuntijat ovat yhden puhelinsoiton päässä ihan sinua varten. Lisäksi sinua palvelee valtakunnallinen OP:n asiakaspalvelu.

Soita suoraan asiantuntijalle

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Vai tulisitko käymään?

Kassapalveluaikamme löydät konttorien yhteystiedoista. Muissa asioissa asiantuntijamme ovat apunasi, kun varaat ajan etukäteen.

Konttorien yhteystiedot ja aukioloajat

Poikkeukselliset aukioloajat

Varaa aika