Pelicans

Suuntana toiveikkaampi tulevaisuus - OP ja Pelicans yhteisellä matkalla

OP Päijät-Häme, OP Järvi-Häme, OP Ylä- Uusimaa ja Lahden Pelicans Oy ovat solmineet pääyhteistyökumppanuussopimuksen. Sopimuksella edistetään molempien osapuolten vastuullisuustavoitteita.

Osuuspankit ja Lahden Pelicans solmivat pääyhteistyökumppanuussopimuksen, jonka avulla tuetaan alueen jääkiekkoyhteisöä ja elinvoimaisuutta.

- Vahva sitoutuminen yhteisöllisyyteen, yhdessä tekemiseen sekä halu tukea nuorta sukupolvea liikunnan pariin on läsnä Pelicansin ja OP:n tekemisessä. On hienoa, että OP on tälläkin kaudella mukana Pelicans-yhteisössä, kertoo Lahden Pelicansin liiketoimintajohtaja Jarkko Hämäläinen.

Hyvinvointi ei ole kiinni vain rahasta, vaan myös siitä, millaisessa maailmassa saamme elää. Urheilu, hyvinvointi ja kulttuuri ovat tärkeitä ympäröivälle yhteisöllemme. Yhdessä vahvistamme paikallista yhteisöllisyyttä.

Toiveikkaampi tulevaisuus tarvitsee meidän kaikkien panosta ja ennen kaikkea konkreettisia tekoja.

- Lähdemme yhteistyöhön yhdessä alueen muiden osuuspankkien kanssa ja tuemme näin yhteisöllistä rooliamme sekä tarjoamme etuja omistaja-asiakkaillemme, kertoo toimitusjohtajamme Mikko Purmonen.

#vastuullisuusontekoja

Lisätietoja:

OP Ylä-Uusimaa: Mikko Purmonen, mikko.purmonen@op.fi, 044 778 9436
OP Päijät-Häme: Ilona Iiskonmäki, ilona.iiskonmaki@op.fi, 040 724 5432 
OP Järvi-Häme: Teemu Sarhemaa, teemu.sarhemaa@op.fi, 040 0551 180
Lahden Pelicans: Jarkko Hämäläinen, jarkko.hamalainen@pelicans.fi, 050 3640 568

 
Lahden Pelicans Oy on vuonna 1996 perustettu lahtelainen jääkiekko-organisaatio. Pelicans on Päijät-Hämeen tunnetuin ja seuratuin brändi, joka pelaa Suomen suosituinta urheilulajia Suomen suosituimmassa urheilusarjassa jääkiekon SM-liigassa. 

Lahden Pelicans on myös Päijät-Hämeen suurin yhteisö, tapahtumajärjestäjä ja suurimpia lasten sekä nuorten liikuttajia. Pelicans on niin ikään vahva alueellinen työllistäjä sekä yhteiskuntavaikuttaja, jonka tavoitteena on olla päijäthämäläiset ihmiset yhdistävä alueen yhteinen ylpeydenaihe.