OP Private Vaasa Vasa esittely

Henkilökohtaista varainhoitoa Pohjanmaalla

1

Yksilöllinen varainhoitosuunnitelma

 

Saat meiltä yksilöllisen varainhoidon suunnitelman yli 100 000 euron omaisuutesi hoitamiseen. Asiantuntijamme pitävät huolen siitä, että sinun ja läheistesi talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa.

 

2

Henkilökohtainen varainhoitaja aina lähelläsi

 

Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii varallisuudestasi kokonaisvaltaisesti tai toimii asiantuntija-apunasi. Sähköiset palvelumme OP-mobiilissa ja Op.fi:ssä sekä Suomen kattavin Private Banking -verkostomme takaavat, että asioiden hoito on helppoa ja vaivatonta.

 

3

Varainhoidon edut omistaja-asiakkaille

 

Omistaja-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja säästämiseen ja sijoittamiseen.

OP Private Vaasa tarjoaa luotettavaa ja vastuullista varainhoitoa

Asiantuntijamme auttavat sinua kartuttamaan omaisuuttasi, jolla voit turvata niin oman kuin läheistesi elintason pitkälle tulevaisuuteen.

Valitsemme sijoitussalkkuusi parhaat vaihtoehdot OP:n omia sekä tarkkaan valittujen kansainvälisten yhteistyökumppaniemme, kuten J.P. Morgan Asset Managementin ja Fidelity Internationalin, tuotteita. Sijoittamisemme on aktiivista ja näkemyksellistä – tuotamme jatkuvasti uutta tietoa päätöksenteon tueksi. Yrittäjähenkisyys ja eteenpäin katsova asenteemme ovat tehneet meistä useana vuonna palkitun Private Banking -palvelujen tarjoajan.

 

Tutustu meidän varainhoitajiin alla, ja ota meihin yhteyttä!