Myyjäliikeyhteistyö

Leverantörssamarbete

Mångsidiga alternativ för finansieringen av ditt företags försäljning.

Behöver ditt företag ytterligare alternativ för konsumentfinansiering för att kunna erbjuda kunderna flera betalningsalternativ än idag? Ur vårt vältäckande sortiment hittar du den lösning som bäst passar ditt företags behov och genom att förena produkternas egenskaper kan vi lösa också ditt företags krångligaste finansieringsbehov.

Fördelarna för företaget

  • Finansieringsalternativen kan skräddarsys enligt ditt företags behov och varumärke.
  • Många olika finansieringsalternativ och betalningsalternativ ökar din försäljning.
  • Din fakturerade försäljning minskar genom att du får betalt då du levererat produkterna.
  • Dina risker minskar eftersom kreditrisken med kunden övergår till OP då kreditbeslutet är positivt.
  • Då du ingått avtalet om leverantörssamarbete kan du enkelt upprätta finansieringsansökningar i finansieringstjänsten för säljaraffärer 24/7.

Kontakta oss, vi berättar gärna mer om våra alternativ!

Finansieringen av försäljningen underlättar och försnabbar kundens köpbeslut samt  ökar försäljningen och lönsamheten hos enskilda affärer. Finansieringen av försäljningen minskar också risken och sätter fart på kassaflödet.
Timo Vähänen‚ finansieringsdirektör, OP

Med våra finansieringstjänster för bilaffärer kan ditt företag erbjuda kunderna finansiering för person- och paketbilar, husbilar och husvagnar, motorcyklar och snöskotrar samt båtar.  Våra huvudprodukter är avbetalnings- och leasingfinansiering.

Vi erbjuder ditt företag en övergripande tjänst som stöd för bilhandeln. Tjänsten innefattar inte endast finansiering utan också administration och rapportering av avtalsbeståndet. Våra experter ger dig stöd med de praktiska frågorna.

Utöver finansiering av bilhandeln kan ditt företag använda kontokrediten som ett stamkundskonto till exempel för att finansiera däck, reservdelar och service. Närmare information finns längre ner på sidan.

Ditt företag kan via oss erbjuda kunderna finansiering också för förvärvet av maskiner och utrustning. Våra huvudprodukter är avbetalnings- och leasingfinansiering.

Med våra lösningar ökar du försäljningen och förbättrar ditt företags konkurrenskraft. Vi ger ditt företag stöd med försäljningen av finansieringsprodukter och ser till att du har de tjänster som du behöver.

Yrityksesi voi tarjota kuluttaja- ja yritysasiakkaille pienlaiterahoitusta, jota voidaan käyttää rekisteröitävien ja rekisteröimättömien koneiden ja laitteiden rahoittamiseen (esim. veneet, mönkijät, mopoautot, moottorikelkat, vesijetit ja ruohonleikkurit).  Rahoitusta voi tarjota myös huoltojen ja korjausten maksamiseen.

Rahoitus on vakuudeton, joten asiakas ei tarvitse käsirahaa ja omistusoikeus kohteeseen siirtyy heti asiakkaalle.

Luoton määrä on 1 000-20 000 euroa. Laina-aika kuluttaja-asiakkaalle 1-7 vuotta ja yritysasiakkaalle 1-5 vuotta.

Henkilöasiakkaan saama rahoitus kerryttää OP-bonuksia osuuspankkien omistaja-asiakkaille.

 

Ditt företag kan erbjuda kunderna en engångskredit som kan användas för inköp och reparationer i hushållet samt för att finansiera inköp av maskiner och hälsovårdstjänster. Då det gäller inköp för reparationer i hemmet kan man ta med en solidariskt ansvarig kreditsökande i finansieringen.

Som stöd för engångsfinansieringen kan ditt företag på sina webbsidor ta in en elektronisk kanal där dina kunder själva kan ansöka om finansiering.

Kreditbeloppet är 1 000–30 000 euro och som lånetid kan din kund välja 1–7 år. Finansieringen till privatkunder ger andelsbankernas ägarkunder OP-bonus. Dessutom kan din kund ansöka om skatteavdrag för räntorna.

Mastercard-kortfinansiering är ett internationellt betaltids-, bankomat- och kreditkort som ditt företag kan erbjuda kunderna. Typiska objekt är bland annat inköp och tjänster för hem och fritid.

Din kund kan göra sitt första inköp med kortet genast då ansökan är godkänd. Mastercard-kortfinansieringen medför också olika betaltidskampanjer som gör det möjligt för dig att erbjuda dina kunder flexiblare betalningsalternativ.

Kortet accepteras som betalningsinstrument i hela världen, också i nätaffärerna. Kreditbeloppet är 1 000–6 000 euro.

Kontokrediten är en fortlöpande kredit som erbjuds dina kunder via ditt företag. Den kan användas för inköp av bygg- och reparationsmaterial i hemmet samt för inrednings- och trädgårdsanskaffningar. Kunden kan när som helst använda kontokrediten på nytt för att köpa mer. Produkten passar alltså i synnerhet för företag med långvariga kundrelationer.

Som stöd för kontokreditsfinansieringen kan ditt företag på sina webbsidor ta in en elektronisk kanal där dina kunder själva kan ansöka om finansiering.

Om ditt företag idkar bilhandel, kan det använda kontokrediten som ett stamkundskonto till exempel för att betala däck och reservdelar samt service.

Kreditbeloppet kan i kontokrediterna vara 500–7 500 euro och kundens månadsbetalning kan som minst vara 50 euro beroende på kreditbeloppet.