Nainen katsoo puhelinta vuoteella.

OP Aina

Henkilökohtainen apurisi on aina valveilla

OP Aina huolehtii pankki- ja vakuutusasioistasi

OP Aina on henkilökohtainen apurisi arkisissa pankki- ja vakuutusasioissa. Löydät sen OP-mobiilin sekä op.fi-palvelun chatista.

Saat ilmoituksia sinulle tärkeistä asioista

OP Aina seuraa pankki- ja vakuutusasioitasi 24/7. Se ilmoittaa sinulle, jos jokin tärkeä asia vaatii huomiotasi.

Voit kysyä apua asiointiisi itse

Voit kysyä OP Ainalta neuvoja asiointiisi silloin, kun niitä tarvitset. Palvelu on käytettävissäsi vuorokauden ympäri.

Huolenpitoa ja sujuvuutta asiointiisi 24/7

OP Aina tekee arjestasi helpompaa. Se huolehtii arkisista pankki- ja vakuutusasioistasi ja ilmoittaa sinulle, jos jokin tärkeä asia vaatii huomiotasi.

Voit hoitaa asiasi kuntoon sujuvasti OP Ainan avulla. Saat henkilökohtaista tukea ja juuri sinulle sopivia ratkaisuja. Palvelu on maksuton ja käytössä automaattisesti kaikille OP:n asiakkaille.

Turvaa arkeesi tärkeillä ilmoituksilla

Parhaan hyödyn OP Ainasta saat, kun otat käyttöön OP-mobiilin ilmoitukset. Voit aktivoida ne helposti OP-mobiilissa valitsemalla Muut – Asetukset -Ilmoitukset.

Näin saat tiedon kiireellisistä asioista OP Ainalta suoraan oman puhelimesi näytölle. Kun kirjaudut OP-mobiiliin tai op.fi-palveluun, saat tarkempaa tietoa asiasta ja pääset hoitamaan sen kuntoon OP Ainan avulla.

OP Ainan käyttö henkilökohtaiseen asiointiin vaatii siis aina kirjautumisen OP:n digipalveluihin. Muista, että OP Aina ei lähetä koskaan sinulle kirjautumislinkkejä.

Ratkaisuja maksamisen ongelmatilanteisiin


OP Aina tarjoaa sinulle uudenlaista turvaa ja sujuvuutta moniin maksamisen ongelmatilanteisiin. Jos korttimaksusi epäonnistuu, saat tästä ilmoituksen. Voit OP Ainan avulla selvittää maksusi epäonnistumisen syyn sekä esimerkiksi nostaa turvarajaa helposti ja nopeasti. OP Aina antaa sinulle suosituksen uudesta turvarajasta ja muistuttaa halutessasi myös myöhemmin sen palauttamisesta.

Jos korttiasi käytetään yllättävässä tilanteessa esimerkiksi ulkomailla, voit saada OP Ainalta ilmoituksen tästä. Palvelu auttaa sinua selvittämään, mistä maksussa on kyse sekä tarvittaessa sulkemaan kortin nopeasti, jos epäilet väärinkäyttöä.

Jos maksusi veloitus epäonnistuu tai maksusi on esimerkiksi myöhässä, saat myös  tästä ilmoituksen. OP Aina auttaa sinua selvittämään maksun tilanteen sekä siirtämään rahaa oikealle tilille, jotta maksusi onnistuu. Voit myös selvittää maksua tarkemmin, jos siinä on sinulle jotain epäselvää.

 

Neuvoja silloin, kun niitä tarvitset


Voit kysyä OP Ainalta neuvoja asiointiisi myös itse. OP Aina neuvoo sinua kaikissa yleisimmissä henkilöasiakkaan pankki- ja vakuutusasioissa.

OP Aina oppii jatkuvasti uutta henkilökohtaisesta asioinnistasi ja sen juuri sinulle kohdennetut palvelut laajenevat vähitellen. Jos OP Aina ei kuitenkaan vielä osaa kysymääsi asiaa, ei hätää. Saat tarvittaessa asiakasneuvojan mukaan keskusteluun asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Jos et halua käyttää apunasi OP Ainaa, voit hoitaa asiasi myös muulla tavoin OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa. Käy kuitenkin katsomassa OP Ainan sinulle tarjoamat ajankohtaiset ilmoitukset, niin pysyt ajan tasalla ajankohtaisista asioistasi.

 

Kysymyksiä ja vastauksia OP Ainasta

Kun kirjaudut OP-mobiiliin tai op.fi-palveluun, löydät OP Ainan ilmoitukset palvelun etusivulta. OP Aina ilmoittaa sinulle ajankohtaisista asioista etusivun oikeassa alakulmassa.

Voit kohdata OP Ainan myös muualla chatissa. Kirjautuneena saat OP Ainalta henkilökohtaista tukea asiointiisi. Jos et ole kirjautunut palveluun, voit saada ainoastaan yleisiä neuvoja. Henkilökohtaisten asioiden hoitaminen OP Ainan kanssa vaatii kirjautumisen op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin.

Voit hoitaa OP Ainan kanssa ajankohtaisia asioitasi, joista olet saanut OP Ainalta ilmoituksen. Saat asiasi kuntoon ja henkilökohtaista tukea sen hoitamiseen muutamalla painalluksella. Tällä hetkellä saat OP Ainalta ilmoituksia esimerkiksi monissa maksamisen ongelmatilanteissa. OP Ainan palvelut laajenevat vähitellen.

OP Ainan kanssa voit keskustella chatissa myös itse. Voit kysyä apua asiointiisi ja saada henkilökohtaisia neuvoja asioiden hoitamiseen OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. Parhaiten OP Aina ymmärtää kokonaisia lauseita hakusanojen sijaan.

OP Aina on maksuton palvelu ja se on käytössäsi automaattisesti.