Mies ja nainen selaavat puhelimiaan mökkiterassilla.

OP-mobiili

Mutkaton tapa hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi

Pankki- ja vakuutuspalvelut aina mukanasi

Kätevän OP-mobiili -sovelluksen avulla tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiasi hoituvat turvallisesti missä ja milloin vain. Asiointi onnistuu älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Talouden tasapaino OP-mobiilissa auttaa ymmärtämään talouttasi

Seuraamalla kulutustasi Talouden tasapainolla pysyt paremmin kartalla taloudestasi ja pystyt tarvittaessa muuttamaan kulutustottumuksiasi haluamaasi suuntaan.

Asioi näppärästi Mobiiliavaimella

OP-mobiiliin pääset kirjautumaan sekä vahvistamaan maksuja ja tapahtumia näppärästi Mobiiliavaimella, itse valitsemallasi PIN-koodilla. Se toimii OP-mobiilin lisäksi OP-yritysmobiilissa, op.fi-palvelussa sekä tunnistautuessasi muihin palveluihin kuten OmaVero ja Kela, sekä maksaessasi verkko-ostoksia. Ladattuasi OP-mobiilin voit asioida palveluissamme sekä muissa tunnistautumista vaativissa palveluissa Mobiiliavaimella.

Omistaja-asiakkaana edut kulkevat aina mukanasi

Osuuspankin omistaja-asiakkaana löydät ja lunastat mainiot edut kätevästi OP-mobiilista.

Pankki- ja vakuutusasiointi onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta

 • Voit tarkastella lainojasi, maksaa ja hyväksyä laskuja, seurata tiliesi saldoja ja siirtää rahaa tililtä toiselle kätevästi. Siirto-maksulla siirrät rahaa reaaliajassa vain puhelinnumeroa käyttäen.
 • Voit seurata korttitapahtumia, muuttaa korttisi turvarajoja ajantasaisesti ja halutessasi myös korottaa korttisi luottorajaa.
 • Voit seurata kulutustasi ja pysyt paremmin kartalla taloutesi tilasta Talouden tasapainon avulla.
 • Tärkeät vakuutustietosi kulkevat aina taskussasi ja vahingon sattuessa voit tehdä korvaushakemuksen mobiilisti Vahinkoapu-palvelussa.
 • Voit käydä osakekauppaa, seurata sijoituksiasi ja markkinauutisia sekä lukea osaketutkimuksia maksutta.
 • Omistaja-asiakkaana löydät nyt myös helposti tiedon kertyneistä OP-bonuksistasi sekä lunastat kätevästi omistaja-asiakkaan edut.

Tutustu omistaja-asiakkaan etuihin

Tutustu Talouden tasapainoon

Helppo ottaa käyttöön, käyttää ja päivittää

OP-mobiilin käyttöä varten tarvitset Osuuspankin verkkopalvelutunnukset, älypuhelimen tai tabletin ja internet-yhteyden. OP-mobiilissa hoidat vakuutusasiasi myös muiden pankkien tunnuksilla, jos käytössäsi on Android-laite. iOS-laitteilla pääset hoitamaan vakuutusasioitasi muiden pankkien tunnuksilla myöhemmin syksyllä.

Jos sinulla ei ole vielä verkkopalvelutunnuksia, saat ne varaamalla ajan konttoriin. Voit tulla asiakkaaksemme myös ilman konttorissa käyntiä, jos olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Tule asiakkaaksemme ilman konttorissa käyntiä

Varaa aika konttoriin

OP-mobiilin päivitys on helppoa. Kun käytät OP-mobiilia, saat automaattisesti ilmoituksen, kun sovelluksesta on saatavilla uusi versio. Hyväksymällä päivitykset saat päivitetyn sovelluksen käyttöösi.

Huomioithan, kun otat OP-mobiilin käyttöön hoitaaksesi vakuutusasioitasi muiden pankkien tunnuksilla valitse Jatka ilman OP:n tunnuksia.

Näin otat OP-mobiilin käyttöön:

 1. Lataa OP-mobiili maksutta älypuhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta (App Store tai Google Play Store).
 2. Kun olet ladannut sovelluksen, kirjaudu sisään OP:n tunnuksillasi ja kirjoita avainluku.
 3. Seuraa sovelluksen ohjeita Mobiiliavaimen käyttöönotossa.
 4. Ota käyttöön sormenjälkitunnistus tai kasvotunnistus, jos laitteesi tukee tätä ominaisuutta. Sen avulla voit jatkossa kirjautua OP-mobiili -sovellukseen.
 5. Nyt voit käyttää OP-mobiilia ja Mobiiliavainta. Kun valitset Mobiiliavaimen tunnistustavaksi tunnistautumista vaativassa palveluissa, vahvista tunnistautuminen mobiilisovelluksessa.

Onko OP-mobiili turvallinen? Missä laitteissa OP-mobiili toimii? Mitä tarvitsen OP-verkkopalvelun käyttöön? Mitä teen, kun OP-mobiilissa sormenjälki- tai kasvotunnistus ei toimi?