” ”

OP-mobiili

Pankki siellä missä sinäkin
UUTTA

OP-mobiilissa hoidat nyt myös yrityksesi asiat

Löydät tutut yritysten mobiilipalvelut OP-mobiilista. Kun kirjaudut OP-mobiiliin, valitset, asioitko yrityksesi nimissä vai henkilökohtaisissa asioissa.
Lue lisää yritysten mobiilipalveluista

Lue lisää Sulje

Pankki- ja vakuutuspalvelut kulkevat aina mukanasi mobiilipankissa

OP-mobiili -sovelluksessa hoidat pankki- ja vakuutusasiasi, kuten maksusi, lainanlyhennyksesi, korttiasiasi, vahinkoilmoitukset sekä paljon muuta ajasta ja paikasta riippumatta. OP-mobiilissa voit hoitaa myös yrityksesi pankkiasiat.

Sinulla on suora ja suojattu yhteys pankkisi tietojärjestelmiin

Koska tiedonsiirron molemmat päät ovat OP:n hallitsemia, voimme varmistaa ajantasaisten ja turvallisten salausmenetelmien sekä varmenteiden käytön.

Kaikki omistaja-asiakkaan edut ja alennukset nyt OP-mobiilissa

Löydät omistaja-asiakkaan OP-bonukset, alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista sekä kumppaneidemme tarjoukset helposti OP-mobiilista.

Asioit nopeasti ja helposti Mobiiliavaimella

Mobiiliavaimella kirjaudut ja vahvistat turvallisesti OP-mobiilissa, op.fi-palvelussa ja muiden palveluntarjoajien palveluissa sekä vahvistat verkko-ostostesi maksut.

Tässä käyttövinkkejä helpottamaan arkeasi:

 • Seuraa kulutustasi ja luokittele menojasi Talouden tasapaino -palvelun avulla
 • Hoida säästöjäsi ja sijoituksiasi nopeasti sekä helposti OP Sijoituskumppanilla
 • Tilaa ja hallitse e-laskuja tai maksa laskuja viiva- tai virtuaaliviivakoodilla
 • Tee Siirto-maksu tai käytä Apple Paytä tai Google Paytä
 • Hae tai tee muutoksia lainoihisi – olipa tarpeesi mikä tahansa
 • Hoida korttiasiasi: voit hakea uutta korttia, muokata turvarajoja, hakea luottorajan korotusta tai tarvittaessa sulkea kortin
 • Ilmoita vahingoista ja hae vakuutuskorvausta helposti – OP-mobiilista löytyvää vakuutuskorttia näyttämällä asioit kumppaniemme kanssa nopeammin 
 • Ota ilmoitukset käyttöösi, niin saat laitteeseesi tuoreet tiedot muun muassa tilitapahtumista ja maksuista
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluun, avaa chat-yhteys tai varaa neuvotteluaika

Miten saan OP-mobiilin käyttööni?

Olitpa missä vain, saat OP-mobiilin helposti käyttöösi. Käyttöönottoa varten tarvitset osuuspankin verkkopalvelutunnukset, älypuhelimen tai tabletin sekä Internet-yhteyden.

OP-mobiili nuorelle

Toukokuusta 2022 alkaen myös lapset ja nuoret voivat käyttää OP-mobiilia sekä Mobiiliavainta. Alle 15-vuotias voi tarkistaa OP-mobiilista tilitiedot ja korttitapahtumat sekä vahvistaa Mobiiliavaimella korttiostoksia verkossa. Yli 12-vuotias voi huoltajien luvalla myös tunnistautua vahvaa tunnistautumista vaativissa palveluissa, kuten Opintopolussa, Kannassa tai Kelassa. 

 

 

 
1. Mene älypuhelimellasi tai tabletillasi sovelluskauppaan (App Store tai Google Play Store). 2. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään OP-mobiili ja valitse Etsi. 3. Valitse Asenna ja varmenna asennus tarvittaessa. 4. Etsi ladattu sovellus laitteeltasi ja avaa sovellus napauttamalla kuvaketta. 5. Kirjaudu sisään OP:n tunnuksillasi ja avainlukulistalla. 6. Tarkista, että tunnukseesi liitetty puhelinnumero eli lisävahvistusnumerosi on oikein. 7. Seuraa sovelluksen ohjeita Mobiiliavaimen käyttöönotossa. 8. Nyt voit käyttää OP-mobiilia. 9. Voit ottaa käyttöösi sormenjälki- tai kasvotunnistuksen, jos laitteesi tukee tätä ominaisuutta. 1. Mene älypuhelimellasi tai tabletillasi sovelluskauppaan (App Store tai Google Play Store). 2. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään OP-mobiili ja valitse Etsi. 3. Valitse Asenna ja varmenna asennus tarvittaessa. 4. Etsi ladattu sovellus laitteeltasi ja avaa sovellus napauttamalla kuvaketta. 5. Kirjaudu sisään OP:n tunnuksillasi ja avainlukulistalla. 6. Tarkista, että tunnukseesi liitetty puhelinnumero eli lisävahvistusnumerosi on oikein. 7. Seuraa sovelluksen ohjeita Mobiiliavaimen käyttöönotossa. 8. Nyt voit käyttää OP-mobiilia. 9. Voit ottaa käyttöösi sormenjälki- tai kasvotunnistuksen, jos laitteesi tukee tätä ominaisuutta.
 1. Mene älypuhelimellasi tai tabletillasi sovelluskauppaan (App Store tai Google Play Store).
 2. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään OP-mobiili ja valitse Etsi.
 3. Valitse Asenna ja varmenna asennus tarvittaessa.
 4. Etsi ladattu sovellus laitteeltasi ja avaa sovellus napsauttamalla kuvaketta.
 5. Valitse Jatka ilman OP:n tunnuksia.
 6. Valitse Mitä asiointisi koskee -sivulta vaihtoehto Pohjola Vakuutus.
 7. Tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla ja seuraa sovelluksen ohjeita.

OP-mobiili uudistuu tasaiseen tahtiin. Nyt voit:

 • Avata osakesäästötilin OP-mobiilissa
 • Tarkistaa omistaja-asiakkaana OP-bonusten määrän sekä OP Ryhmän ja kumppaniemme edut
 • Tunnistautua Mobiiliavaimella, kun soitat henkilöasiakkaana asiakaspalveluun
 • Tarkistaa käyttäjätunnuksesi, jos olet unohtanut sen
 • Hakea Täsmäluottoa ja Joustoluottoa; saat luottopäätöksen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Voit nostaa luottoa OP-mobiilissa, jos päätös on myönteinen
 • Ostaa vakuutuksesi OP-mobiilin kautta ja hallita vakuutuslaskujasi