Omistaja-asiakkaan edut OP-mobiilissa.

OP-mobiili

Mutkaton tapa hoitaa pankkiasioitasi

Pankki- ja vakuutuspalvelut aina mukanasi

Kätevän OP-mobiili -sovelluksen avulla tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiasi hoituvat turvallisesti missä ja milloin vain. Asiointi onnistuu älypuhelimellasi tai tabletillasi. 

Talouden tasapaino OP-mobiilissa auttaa ymmärtämään talouttasi

Seuraamalla kulutustasi Talouden tasapainolla pysyt paremmin kartalla taloudestasi ja pystyt tarvittaessa muuttamaan kulutustottumuksiasi haluamaasi suuntaan.

Hyväksy tapahtumat näppärästi Mobiiliavaimella

OP-mobiiliin pääset kirjautumaan ja hyväksymään tapahtumia näppärästi Mobiiliavaimella, itse valitsemallasi PIN-koodilla.

Omistaja-asiakkaan edut kulkevat aina mukanasi

Osuuspankin omistaja-asiakkaan mainiot edut löydät ja lunastat kätevästi OP-mobiilista.

Pankkiasiointi onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta

  • Voit tarkastella lainojasi, maksaa ja hyväksyä laskuja, seurata tiliesi saldoja ja siirtää rahaa tililtä toiselle kätevästi. Siirto-maksulla siirrät rahaa reaaliajassa vain puhelinnumeroa käyttäen.
  • Voit seurata korttitapahtumia, muuttaa korttisi turvarajoja ajantasaisesti ja halutessasi myös korottaa korttisi luottorajaa.
  • Voit seurata kulutustasi ja pysyt paremmin kartalla taloutesi tilasta Talouden tasapainon avulla. 
  • Tärkeät vakuutustietosi kulkevat aina taskussasi ja vahingon sattuessa voit tehdä korvaushakemuksen mobiilisti Vahinkoapu-palvelussa.
  • Voit käydä osakekauppaa, seurata sijoituksiasi ja markkinauutisia sekä lukea osaketutkimuksia maksutta.
  • Omistaja-asiakkaana löydät nyt myös helposti tiedon kertyneistä OP-bonuksistasi sekä lunastat kätevästi omistaja-asiakkaan edut.

Tutustu omistaja-asiakkaan etuihin

Tutustu Talouden tasapainoon

Helppo ottaa käyttöön, käyttää ja päivittää

OP-mobiilin käyttöä varten tarvitset OP:n verkkopalvelutunnukset, älylaitteen ja internet-yhteyden. Jos sinulla ei ole vielä verkkopalvelutunnuksia, saat ne OP:n konttorista. Varaa aika konttoriin. >

OP-mobiilin päivitys on helppoa. Kun käytät OP-mobiilia, saat automaattisesti ilmoituksen, kun sovelluksesta on saatavilla uusi versio. Klikkaamalla "Päivitä"-tekstiä saat päivitettyä sovelluksen.

Näin otat OP-mobiilin käyttöön:

  • Lataa OP-mobiili maksutta älylaitteesi sovelluskaupasta.
  • Kun olet ladannut sovelluksen, kirjaudu sisään OP:n verkkopalvelutunnuksillasi ja syötä avainluku.
  • Ota sen jälkeen käyttöön Mobiiliavain, jotta voit tunnistautua ja vahvistaa maksuja OP-mobiilissa itse valitsemallasi PIN-koodilla.
  • Ota käyttöön sormenjälkitunnistus tai kasvotunnistus, jos laitteesi tukee tätä ominaisuutta. Sen avulla voit jatkossa kirjautua sovellukseen.

OP-mobiilin käyttöä varten tarvitset Mobiiliavaimen. Mobiiliavaimella käytät OP:n mobiilipalveluita näppärästi ilman avainlukulistaa valitsemallasi PIN-koodilla. Mobiiliavaimen avulla voit vahvistaa maksuja ja tapahtumia OP:n mobiilisovelluksissa ja osassa korteilla tehtyjä verkko-ostoksia. Tulevaisuudessa voit tunnistautua Mobiiliavaimella myös op.fi-palveluun sekä muihin palveluihin, kuten OmaVero ja Kela, ja vahvistaa verkkomaksuja.

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä OP-mobiilista ja sen käytöstä.