OP Saavutettava on esteetön ja selkokielinen verkkopalvelu.

OP Saavutettava

Helppokäyttöinen ja selkokielinen verkkopalvelu päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen
1

Digitaaliset peruspankkipalvelut helposti ja selkeästi

OP Saavutettava on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Se on suunniteltu asiakkaille, jotka hyötyvät yksinkertaisesta ja selkokielisestä verkkopalvelusta. 

2

Esteetön käyttö erilaisilla laitteilla ja apuvälineillä

OP Saavutettava mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Se toimii pelkällä näppäimistöllä ja tukee myös ruudunlukijoita.

3

Saavutettavuus huomioitu -leima

OP Saavutettavalle on myönnetty Näkövammaisten liiton hallinnoima Saavutettavuus huomioitu -leima.

OP Saavutettava tuo verkkopalvelut kaikkien asiakkaiden ulottuville

OP Saavutettava on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Se on ilmeeltään selkeä, kevyt ja ilmava. OP Saavutettava mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Voit käyttää sitä matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. OP Saavutettava toimii ilman hiirtä pelkän näppäimistön avulla ja se tukee myös ruudunlukijoita.

OP Saavutettava ei vaadi rekisteröitymistä tai tilausta, vaan se on kaikkien OPn asiakkaiden käytössä verkkopalvelutunnuksilla. Voit siis kirjautua OP Saavutettavaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin OPn digitaalisiin palveluihin, eli OPn verkkopalvelutunnuksillasi tai OPn palvelutunnuksillasi.

Mitä pankkiasioita OP Saavutettavalla voi hoitaa?

OP Saavutettavassa on keskeisimmät peruspankkipalvelut. Pystyt hoitamaan OP Saavutettavalla maksut ja rahan siirron omalle tilille sekä tarkastelemaan tilejäsi, tiliesi saldoja ja tilitapahtumia. Voit käyttää palveluja suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Lisäämme uusia palveluja ja ominaisuuksia OP Saavutettavaan vähitellen.

Monipuolisemmat palvelut OP-mobiilissa

Jos haluat käyttöösi laajemmat palvelut, suosittelemme sinulle OP-mobiilia. OP-mobiili on helppo ja turvallinen tapa hoitaa tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiat missä tahansa. Lisäksi OP-mobiilissa on iPhonelle puhetoiminto, joten näkövamma ei rajoita OP-mobiilin käyttöä.

Kenelle OP Saavutettava on tarkoitettu?

OP Saavutettava on suunniteltu ja kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa, joilla on erityistarpeita. Suunnitteluun on osallistunut muun muassa ikäihmisiä, näkövammaisia ja henkilöitä, joilla on motorisia haasteita.

OP Saavutettavan avulla varmistamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet käyttää digitaalisia peruspankkipalveluja itsenäisesti riippumatta

  • kuulo- tai näkökyvystä
  • motorisista tai muista toiminnallisista rajoitteista
  • iästä, kielitaidosta tai tietoteknisestä osaamisesta.

Helpon kielensä ansiosta OP Saavutettava sopii hyvin myös asiakkaille, jotka osaavat hieman suomea, ruotsia tai englantia.

Saavutettavuus huomioitu -leima

OP Saavutettava on saanut Näkövammaisten liiton hallinnoiman Saavutettavuus huomioitu -leiman kesäkuussa 2018. Saavutettavuusleima myönnetään verkkopalvelulle, joka huomioi erityisesti

  • käyttäjät, joilla on näkö- tai kuulovammoja
  • käyttäjät, joilla on motorisia tai kognitiivisia rajoitteita
  • seniorikäyttäjät.

Saavutettavuusleima on voimassa kolme vuotta, jonka jälkeen palvelu arvioidaan uudelleen. Tämä sitouttaa saavutettavuuden huomioimiseen myös jatkokehityksen aikana.

Pivo - Siirto
Siirto-maksu
Siirto-maksulla maksat kätevästi kaverillesi ja helposti verkkokaupassa pelkän puhelinnumeron avulla. Tutustu ja ota Siirto käyttöösi!

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi:

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista ja
  • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.