OP Saavutettava on esteetön ja selkokielinen verkkopalvelu.

OP Saavutettava

Helppokäyttöinen ja selkeäkielinen verkkopalvelu päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen

Digitaaliset peruspankkipalvelut helposti ja selkeästi

OP Saavutettava on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Se on suunniteltu asiakkaille, jotka hyötyvät yksinkertaisesta ja selkeäkielisestä verkkopalvelusta. 

Sujuva käyttö erilaisilla laitteilla ja apuvälineillä

OP Saavutettava mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Se toimii pelkällä näppäimistöllä ja tukee myös ruudunlukijoita.

OP Saavutettava tuo verkkopalvelut kaikkien asiakkaiden ulottuville

OP Saavutettava on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Se on ilmeeltään selkeä, kevyt ja ilmava. OP Saavutettava mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Voit käyttää sitä matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. OP Saavutettava toimii ilman hiirtä pelkän näppäimistön avulla ja se tukee myös ruudunlukijoita.

OP Saavutettava ei vaadi rekisteröitymistä tai tilausta, vaan se on kaikkien OP:n asiakkaiden käytössä verkkopalvelutunnuksilla. Voit siis kirjautua OP Saavutettavaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin OP:n digitaalisiin palveluihin, eli Osuuspankin verkkopalvelutunnuksillasi tai OP palvelutunnuksillasi.

Mitä pankkiasioita OP Saavutettavalla voi hoitaa?

OP Saavutettavassa on keskeisimmät peruspankkipalvelut. Pystyt hoitamaan OP Saavutettavalla maksut ja rahan siirron omalle tilille sekä tarkastelemaan tilejäsi, tiliesi saldoja ja tilitapahtumia. Voit käyttää palveluja suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Lisäämme uusia palveluja ja ominaisuuksia OP Saavutettavaan vähitellen.

Monipuolisemmat palvelut OP-mobiilissa

Jos haluat käyttöösi laajemmat palvelut, suosittelemme sinulle OP-mobiilia. OP-mobiili on helppo ja turvallinen tapa hoitaa tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiat missä tahansa. Lisäksi OP-mobiilissa on iPhonelle puhetoiminto, joten näkövamma ei rajoita OP-mobiilin käyttöä.

Kenelle OP Saavutettava on tarkoitettu?

OP Saavutettava on suunniteltu ja kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa, joilla on erityistarpeita. Suunnitteluun on osallistunut muun muassa ikäihmisiä, näkövammaisia ja henkilöitä, joilla on motorisia haasteita.

OP Saavutettavan avulla varmistamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet käyttää digitaalisia peruspankkipalveluja itsenäisesti riippumatta

  • kuulo- tai näkökyvystä
  • motorisista tai muista toiminnallisista rajoitteista
  • iästä, kielitaidosta tai tietoteknisestä osaamisesta.

Helpon kielensä ansiosta OP Saavutettava sopii hyvin myös asiakkaille, jotka osaavat hieman suomea, ruotsia tai englantia.

Kokeile OP Saavutettavan käyttöä kokeiluversiossa

OP Saavutettavasta on olemassa kaikille avoin kokeiluversio. Kokeiluversion avulla voit testata palvelun käyttöä, vaikka et olisi OP:n asiakas. Palvelun oikeilta näyttävät ominaisuudet eivät kokeiluversiossa toimi oikeasti eivätkä palvelussa olevat tilit ole oikeita. Voit siis rauhassa kokeilla palvelun eri ominaisuuksia ilman että käytät omia tilitietojasi.

Siirto-maksu
Siirto-maksulla siirrät rahaa helposti ja turvallisesti pelkällä puhelinnumerolla. Tutustu ja ota Siirto käyttöön!

Osuuspankin omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia kerryttävät:

  • Säästämisen tileillä olevat rahat

  • Asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina

  • Rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset

  • Maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.