Autolainalaskuri_auton avain

Autolainalaskuri – laske autorahoituslaskurilla rahoitustarpeesi

Autolainalaskuri on kätevä apuri, kun mietit auton rahoitusta. Tutustu OP:n autolainalaskuriin ja laske sinulle sopiva autolaina.

Tee autokaupat autolainalaskurin avulla

Auton osto vaatii suunnittelua – ja useimmiten rahoitusta. Kun olet löytänyt monista eri vaihtoehdoista sinulle sopivan auton, kannattaa seuraavaksi miettiä, millainen autorahoitus voisi olla taloudelliseen tilanteesi paras vaihtoehto. Lainalaskurin avulla kaupanteko onnistuu sujuvasti, sillä se antaa arvion sopivasta lainasta.

Arvioi rahoitustarpeesi etukäteen

Voit selvittää rahoitustarpeesi jo hyvissä ajoin ennen auton ostamista. Autorahoituslaskurilla voit tutustua sinulle sopiviin rahoitusvaihtoehtoihin ja hakea lainaa etukäteen verkossa.

Jos et halua hakea lainaa, voit valita lainalaskurilla rahoitusvaihtoehdoksi myös auton osamaksun. Kun sinulla on tiedossa, millaisen auton haluat ostaa, hae alustava rahoitustarjous verkossa.

Miksi kannattaa käyttää autolainalaskuria?

Useimmiten ostajaa vaivaavat kysymykset ovat, mistä rahoitus kannattaa ottaa ja paljonko rahoitusta voi saada. Koska useiden eri rahoitusvaihtoehtojen vertailu voi tuntua hankalalta, autorahoituslaskuri auttaa sinua selvittämään, mikä olisi sopiva lainasumma ja laina-aika.

Kun käytät autolainalaskuria, sinun tulee kertoa, paljonko tarvitset lainaa ja missä ajassa haluaisit maksaa lainasi takaisin. Tämän jälkeen lainalaskuri antaa suosituksen siitä, mikä on sinulle paras autorahoitus.

Näet myös eri rahoitusvaihtoehtojen kuukausierät, korot ja kokonaiskustannukset.

Miten autorahoituslaskuri toimii?

Autorahoituslaskurin käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Näitä ohjeita noudattamalla löydät sopivan autorahoituksen hetkessä. Voit myös täyttää hakemuksen saman tien.

  1. Aseta autorahoituslaskuriin tarvitsemasi lainasumma ja sinulle sopiva laina-aika.
  2. Suosittelemme sinulle antamiesi tietojen perusteella sopivaa rahoitusta.
  3. Hae rahoitusta saman tien helposti verkossa.

Muistathan, että autorahoituslaskurin laskelma on aina arvio. Luoton korko ja ehdot tarkentuvat luottotarjouksessa.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj. Lainan myöntää osuuspankki. Osamaksurahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Tutustu OP:n autolainoihin