Hae Täsmäluottoa netissä missä ja milloin vain

Täsmäluotto

Luottoa unelmiesi toteutukseen.

Sopiva määrä luottoa

Voit saada Täsmäluottoa 2 000 – 15 000 euroa.

Ei vakuuksia eikä takaajia

Et tarvitse luotolle takaajia tai vakuuksia, kuten omistusasuntoa.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia Täsmäluotosta.

Sopiva luotto, kun tarvitset rahat heti

Täsmäluotto on kertaluonteinen kulutusluotto. Se sopii niin pienien kuin isojen hankintojen rahoittamiseen. Täsmäluotolla voit jakaa isommat kuluerät vaikka usealle vuodelle. 

Täsmäluotto sopii yllättäviin menoihin, lomamatkoihin, ajoneuvojen tai muiden unelmien toteuttamiseen. Täsmäluotolla voit myös investoida kotiisi esimerkiksi toteuttamalla pintaremontin. 

Täsmäluotto on vakuudeton luotto. Sitä voit siis saada ilman vakuuksia ja takaajia. Koska Täsmäluotto on kertaluotto eli takaisin maksettua luottoa ei voi käyttää uudelleen kuten esimerkiksi luottokortilla. Luoton takaisinmaksu voidaan suunnitella tilanteeseesi sopivaksi. Voit hakea Täsmäluottoa, jos olet yli 23-vuotias.

Hae luottoa kätevästi verkossa

Saat päätöksen luottohakemukseen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahat siirtyvät tilillesi, kun hyväksyt luottotarjouksen. 

Voit hakea luottoa verkossa ilman konttorissakäyntiä. Jos et ole vielä asiakkaamme tai sinulla ei ole OP:n verkkopalvelutunnuksia varaa aika lähimpään OP:n konttoriin

Haaveiletpa sitten lomamatkasta, unelmahäistä, auton vaihdosta tai vaikkapa omasta ponista, kertaluonteisen Täsmäluoton avulla voit toteuttaa unelmasi. Meiltä saat vakuudetonta luottoa järkevin ehdoin. Valitse vain sinulle sopiva luoton määrä ja täytä hakemus op.fi-palvelussa.

Heli Majoinen Kehityspäällikkö, OP
Täsmäluotto Täsmäluotto
Joustoluotto on monipuolinen kulutusluotto, joka sopii pieniin ja suuriin elämän hankintoihin muuttolaatikoista keittiöremonttiin.
Kotihankintoja joustavalla maksulla
Muutto ja uuden kodin laittoa tiedossa? Pieneen ja isoonkin rahanmenoon sopii vakuudeton, joustava luotto.
Luoton hakeminen ja vakuudet Luoton myöntäminen, luoton käyttöön ottaminen

Täytä luottohakemus OP.fi:ssäi, soita asiakaspalveluun tai käy Osuuspankin konttorissa. Saat päätöksen luottohakemukseen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Tarjouksen hyväksyttyäsi luotto on käytettävissä OP.fi:ssä.

Sinulle voidaan myöntää Täsmäluotto, mikäli olet Osuuspankin pitkäaikainen pääasiallinen asiakas, 23-74-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuina ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Luoton saaminen edellyttää aina luoton myöntäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä. OP-Korttiyhtiö Oyj on OP Ryhmän kokonaan omistama luottolaitos.

Luoton vakuudet

Täsmäluotto on vakuudeton luotto, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Luoton maksaminen Kuukausierä, eräpäivä

Luoton kuukausierä muodostuu lainamäärän ja laina-ajan mukaan. Eräpäivä voi olla kuun 1., 8., 16. tai 24. päivä.

Luotto päättyy, kun viimeinen erä siitä on maksettu.

Luoton kustannukset Nostoprovisio, korko, todellinen vuosikorko, kokonaiskustannus

Täsmäluotosta veloitetaan luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa (kattaa luoton perustamiskustannukset ja laskutuksen). Luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (7,6 % 9/19).

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle 5 vuoden maksuajalla on 9,22 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95%, (7,6 % 9/19) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12.410,77 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 206,9 euron lyhennys erin kuukauden välein. Luoton myöntää OP Korttiyhtiö Oyj.

Maksuvapaa ja muut muutokset Ylimääräinen lyhennys

Saat luotollesi vuosittain yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse lyhentää luottoa eikä maksaa korkoja. Maksuvapaa on joka vuosi sama kuukausi. Muutos tulee voimaan seuraavan kuukauden laskutukseen. Jo muodostettua laskua ei voi muuttaa.

Ylimääräinen lyhennys
Voit lyhentää lainaasi normaalin kuukausierän lisäksi. Lainaan tehty ylimääräinen lyhennys ei siirrä seuraavaa maksuerää eikä maksupäivää. Ylimääräisestä lyhennyksestä ei peritä kuluja.

Ylimääräisen lyhennyksen tekemiseen tarvitset lyhennettävän lainan numeron, jonka löydät Lainat-osiosta. Siirry tämän jälkeen Päivittäiset raha-asiat -osion kohtaan "Uusi maksu", ja syötä lyhennettävän lainan numero "Saajan tili tai IBAN" -kenttään. Etene tämän jälkeen ohjeiden mukaisesti. Ylimääräinen lyhennys lähtee tililtäsi saman päivän aikana. 

Tutustu Täsmäluottoa koskeviin ehtoihin.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista ja
  • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Omistaja-asiakkaan edut

  • Omistaja-asiakkaana saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.
  • Omistaja-asiakkaana saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet lainahakemuksen op.fi-palvelussa.
Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.