Hae Täsmäluottoa netissä missä ja milloin vain

Täsmäluotto

2 000 - 15 000 euroa luottoa ilman vakuuksia

Saat luottopäätöksen nopeasti verkossa

Tee hakemus verkossa ja saat päätöksen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Saat rahat heti tilille, kun hyväksyt luottotarjouksen. 

Et tarvitse vakuuksia

Et tarvitse luotolle takaajia tai vakuuksia.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia Täsmäluotosta.

Luottoa 2 000 - 15 000 ilman vakuuksia

Täsmäluotto on kertaluonteinen vakuudeton kulutusluotto. Se sopii niin pienien kuin isojen hankintojen rahoittamiseen. Voit hakea luottoa 2  000 - 15 000 euroa. Täsmäluotolla voit jakaa isommat kuluerät vaikka usealle vuodelle. 

Täsmäluotto sopii yllättäviin menoihin, lomamatkoihin, ajoneuvojen tai muiden unelmien toteuttamiseen. Täsmäluotolla voit myös investoida kotiisi esimerkiksi toteuttamalla pintaremontin. 

Täsmäluotto on vakuudeton luotto. Sitä voit siis saada ilman vakuuksia ja takaajia. Täsmäluotto on kertaluotto eli takaisin maksettua luottoa ei voi käyttää uudelleen kuten esimerkiksi luottokortilla. Voit hakea Täsmäluottoa, jos olet yli 23-vuotias.

Hae luottoa kätevästi netissä - päätöksen saat nopeasti

Saat päätöksen luottohakemukseen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahat siirtyvät tilillesi, kun hyväksyt luottotarjouksen. 

Voit hakea luottoa verkossa ilman konttorissakäyntiä. Jos et ole vielä asiakkaamme tai sinulla ei ole OP:n verkkopalvelutunnuksia varaa aika lähimpään OP:n konttoriin

Täsmäluotto kerryttää OP-bonuksia

Omistaja-asiakkaana luottosi kerryttää OP-bonuksia. Niillä voit maksaa esimerkiksi vakuutusmaksuja. Esimerkiksi 10 000 euron laina kerryttää OP-bonuksia 25,00 euron arvosta vuodessa.

Haaveiletpa sitten lomamatkasta, unelmahäistä, auton vaihdosta tai vaikkapa omasta ponista, kertaluonteisen Täsmäluoton avulla voit toteuttaa unelmasi. Meiltä saat vakuudetonta luottoa järkevin ehdoin. Valitse vain sinulle sopiva luoton määrä ja täytä hakemus op.fi-palvelussa.

Heli Majoinen Kehityspäällikkö, OP
Täsmäluotto Täsmäluotto
Näin teet muutoksia Täsmäluottoon ja Joustoluottoon
Löydät kaikki luottosi tiedot op.fi:stä tai OP-mobiilista. Voit myös tehdä muutoksia luottoosi itse. Lue lisää.
Joustoluotto on monipuolinen kulutusluotto, joka sopii pieniin ja suuriin elämän hankintoihin muuttolaatikoista keittiöremonttiin.
Joustoluottoa 2 000 - 8 500 euroa
Voit hakea jatkuvaa Joustoluottoa ilman vakuuksia. Tutustu Joustoluottoon.
Luoton hakeminen ja vakuudet Luoton myöntäminen, luoton käyttöön ottaminen

Täytä luottohakemus OP.fi:ssä, soita asiakaspalveluun tai käy Osuuspankin konttorissa. Saat päätöksen luottohakemukseen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Tarjouksen hyväksyttyäsi luotto on käytettävissä OP.fi:ssä.

Sinulle voidaan myöntää Täsmäluotto, mikäli olet Osuuspankin pitkäaikainen pääasiallinen asiakas, 23-74-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuina ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Luoton saaminen edellyttää aina luoton myöntäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä. OP-Korttiyhtiö Oyj on OP Ryhmän kokonaan omistama luottolaitos.

Luoton vakuudet

Täsmäluotto on vakuudeton luotto, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Luoton maksaminen Kuukausierä, eräpäivä

Luoton kuukausierä muodostuu lainamäärän ja laina-ajan mukaan. Eräpäivä voi olla kuun 1., 8., 16. tai 24. päivä.

Luotto päättyy, kun viimeinen erä siitä on maksettu.

Luoton kustannukset Nostoprovisio, korko, todellinen vuosikorko, kokonaiskustannus

Täsmäluotosta veloitetaan luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa (kattaa luoton perustamiskustannukset ja laskutuksen). Luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 prosenttiyksikköä (7,6 % 9/19).

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle 5 vuoden maksuajalla on 9,22 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95%, (7,6 % 9/19) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12.410,77 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 206,9 euron lyhennys erin kuukauden välein. Luoton myöntää OP Korttiyhtiö Oyj.

Saat luotollesi vuosittain yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse lyhentää luottoa eikä maksaa korkoja. Maksuvapaa on joka vuosi sama kuukausi. Muutos tulee voimaan seuraavan kuukauden laskutukseen. Jo muodostettua laskua ei voi muuttaa.

Voit tehdä muutoksia myös luottosi maksuerään ja eräpäivään tai tehdä ylimääräisen lyhennyksen. 

Lue miten voit tehdä muutoksia itse Täsmäluottoon

Tutustu Täsmäluottoa koskeviin ehtoihin.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi:

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista ja
  • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.