Täsmäluotto

UUTTA

Täsmäluoton myynti on päättynyt – tutustu uuteen OP Tarkkaluottoon

Täsmäluotto on poistunut myynnistä OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. Täsmäluoton on korvannut uusi OP Tarkkaluotto, joka on vakuudeton 2 000–30 000 euron kertaluotto henkilökohtaisella korolla. Hae lainaa verkossa, niin saat luottopäätöksen ja näet oman korkosi.

Tutustu OP Tarkkaluottoon

Lue lisää Sulje

Täsmäluoton myynti on päättynyt

Täsmäluotto on poistunut myynnistä 6.3.2024 OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. Täsmäluoton on korvannut uusi OP Tarkkaluotto, joka on vakuudeton 2 000–30 000 euron kertaluotto. Jos sinulla on Täsmäluotto, se ei muutu OP Tarkkaluotoksi. Nykyisen Täsmäluoton takaisinmaksu jatkuu sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. 

OP Tarkkaluoton korko on henkilökohtainen ja se muodostuu 3,5–10,95 % marginaalista + 3 kk euriborista. Koron ja kuukausittaisen 6 euron luotonhoitomaksun lisäksi et maksa luotosta muita kuluja. OP Tarkkaluotto ei sisällä avausmaksua.

Hae OP Tarkkaluottoa kätevästi verkossa. Saat luottopäätöksen, joka on voimassa 30 päivää. Näet luottopäätökseltä oman korkosi.

Tutustu OP Tarkkaluottoon

Täsmäluoton maksusuunnitelman muuttaminen

Voit tehdä edelleen muutoksia Täsmäluoton maksuerään ja eräpäivään. Voit myös ottaa käyttöön vuosittaisen maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaan aikana et maksa lainasta lyhennystä tai korkoa. Maksuvapaasta ei peritä kuluja ja maksuvapaa kohdistuu vuosittain samaan kuukauteen.

Lainan erän lasku muodostuu kolme viikkoa ennen sovittua eräpäivää. Voit tehdä muutoksia sellaiseen lainan erään, josta ei ole vielä muodostunut laskua. Tee muutos maksusuunnitelmaan siis hyvissä ajoin, jotta saat muutoksen voimaan haluamastasi erästä alkaen. 

Muuta maksusuunnitelmaa

Huomioithan, että muutoksia on mahdollista tehdä itsepalvelukanavissa vain moitteettomasti hoidettuun luottoon.

Täsmäluoton nopeampi takaisinmaksu

Voit koska tahansa tehdä ylimääräisen lyhennyksen itse OP-mobiilissa tai op.fi:ssä. Ylimääräinen lyhennys ei pienennä kuukausittaista lyhennyserää, vaan lainan kokonaismäärä pienenee eli maksuaika lyhenee. 

Lue ohjeet ylimääräisen lyhennyksen tekemiseen

Voit myös maksaa Täsmäluoton kerralla pois. Lainan nopeampi takaisinmaksu ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Lue ohjeet lainan loppuunmaksuun

Täsmäluoton kustannukset

Täsmäluoton kustannukset muodostuvat lainasumman lisäksi korosta ja luotonhoitomaksusta. Luoton kuukausierä muodostuu lainamäärän ja laina-ajan mukaan. Eräpäivä voi olla kuun 1., 8., 16. tai 24. päivä. Luotto päättyy, kun viimeinen erä siitä on maksettu.

Täsmäluoton kustannukset:

  • Luoton korko, 3 kk:n euribor + 7,95 % (11,73 % 06/24)
  • Luotonhoitomaksu 6 euroa kuukaudessa.

Esimerkkilaskelma:

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 13,16 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 % (11,73 % 06/24) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 526,76 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 230 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat OP-bonuksia, jotka pienentävät pankki- ja vakuutuspalveluidesi maksuja. Vuonna 2024 sinulle kertyy bonuksia 40 % enemmän kuin normaalisti.

OP-bonuksia kerryttävät

  • säästämisen tileillä olevat varat
  • asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina
  • rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset
  • maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus.

OP-bonukset ovat verottomia. Siksi niitä käytetään automaattisesti esimerkiksi lainojen palvelu- ja toimitusmaksuihin sekä vakuutusmaksuihin.

Lue lisää OP-bonuksista

Omistaja-asiakkaana saat myös tuntuvia etuja ja alennuksia. Saat esimerkiksi päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun asti sekä korkoa Käyttötilillesi. Lisäksi säästäminen ja sijoittaminen on sinulle tavallista edullisempaa.

Katso kaikki omistaja-asiakkaan edut
Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

 
Näin teet muutoksia luottoosi
Löydät luottosi tiedot op.fi:stä ja OP-mobiilista. Lue miten voit tehdä itse muutoksia vakuudettomiin luottoihin.