Moottoripyörälaina – moottoripyörän rahoitus tutusta pankista

Löysitkö unelmiesi moottoripyörän? Hae moottoripyörän rahoitusta tutusta pankista. Vertaile moottoripyörälainoja, valitse sinulle sopivin laina vakuuksilla tai ilman ja tee hakemus kätevästi netissä.

Täsmäluotto

Vakuudeton kertaluotto, josta saat päätöksen kätevästi verkossa.

 • 2 000–15 000 euroa
 • Vakuudeton
 • Korko 7,95 % + 3 kk euribor
 • Vain OP:n asiakkaille

Pankkilaina

Vakuudellinen kertaluotto, jossa on usein edullisempi korko.

 • 10 000 eurosta ylöspäin
 • Tarvitset lainalle vakuuden
 • Tyypillinen korko 3–5 % + 12 kk euribor
 • Kaikkien pankkien asiakkaille
UUTTA

Vaihtoehtona myös uusi
OP Tarkkaluotto

Uusi 2 000–30 000 euron vakuudeton laina henkilökohtaisella korolla. Lainan korko alkaen 3,5 % + 3 kk euribor. Hae lainapäätös, niin näet henkilökohtaisen korkotasosi.

Vertaile moottoripyörälainoja – millainen laina sopii minulle?

Voit hakea moottoripyörän rahoittamiseen vakuudetonta tai vakuudellista lainaa.

 • Vakuudetonta moottoripyörälainaa eli Täsmäluottoa varten sinun ei tarvitse kiinnittää omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Täsmäluoton hakeminen moottoripyörän rahoittamiseen onnistuu joustavasti koska vain. Voit hakea Täsmäluottoa, kun olet OP:n asiakas.
 • Vakuudellinen moottoripyörälaina eli Pankkilaina on koroltaan yleensä edullisin moottoripyörän rahoitusvaihtoehto. Pankkilainaan tarvitset aina vakuutta esimerkiksi omasta asunnosta tai kesämökistä. Voit hakea meiltä pankkilainaa, vaikka et olisi OP:n asiakas.

Kun valitset moottoripyörärahoitusta, käytä rauhassa aikaa tarpeellisen lainan määrän pohtimiseen. Lainalla voit kattaa myös muut uuteen pyörään liittyvät hankinnat, kuten ajovarusteet.

Täsmäluotto – moottoripyörälaina ilman vakuuksia 15 000 euroon asti

Jos haluat lainaa ilman vakuuksia, hae Täsmäluottoa. Voit hakea moottoripyörälainaa ilman vakuuksia 15 000 euroon asti. Vakuudettoman Täsmäluoton korko on 7,95 % + 3 kk euribor.

Tee lainahakemus op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa ja saat luottopäätöksen viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Hyväksyttyäsi luottosopimuksen saat rahat tilillesi.

Otathan huomioon, että voit hakea vakuudetonta lainaa vain, jos olet OP:n asiakas.

Tutustu vakuudettomaan Täsmäluottoon >

Pankkilaina – moottoripyörälaina vakuuksilla 10 000 eurosta ylöspäin

Voit hakea vakuudellista Pankkilainaa moottoripyörän rahoitukseen 10 000 eurosta ylöspäin ilman ylärajaa. Lainan hakeminen onnistuu yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa riippumatta siitä, oletko OP:n asiakas.

Vakuudellisen lainan korko on tyypillisesti vakuudetonta lainaa edullisempi, koska vakuudet turvaavat lainan takaisinmaksua pankille. Vakuudellisen Pankkilainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti – tyypillisesti se on noin 3–5 %.

Vakuutena käytetään pääasiassa asunto-omaisuutta, kuten esimerkiksi omaa asuntoa, sijoitusasuntoa tai mökkiä. Asunnon ei tarvitse olla velaton, jotta sitä voidaan tarjota vakuudeksi lainalle. Muuta omaisuutta, kuten metsää, sijoituksia tai säästöjä, voidaan myös käyttää vakuutena. Ostettava moottoripyörä tai kulutustavara eivät käy vakuudellisen lainan vakuudeksi.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana vakuudellinen Pankkilaina kerryttää sinulle OP-bonuksia.

Tutustu vakuudelliseen Pankkilainaan >

Miten haen moottoripyörälainaa?

Voit hakea moottoripyörälainaa op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

Jos haet vakuudetonta moottoripyörälainaa eli Täsmäluottoa, saat luottopäätöksen viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Kun viimeistelet hakemuksen ja hyväksyt luottosopimuksen, saat rahat tilillesi. Vakuudellisen Pankkilainan päätöksen saat usein 1–3 päivän kuluessa.

Tutustu ja hae vakuudetonta Täsmäluottoa >

Tutustu ja hae vakuudellista Pankkilainaa >

Miksi moottoripyörärahoitusta kannattaa hakea OP:lta?

Moottoripyörälainan hakeminen osuuspankista on turvallista.

 • Voit tehdä hakemuksen kätevästi verkossa.
 • Voit maksaa lainasi takaisin joustavasti sekä hakea muutosta maksusuunnitelmaasi.
 • Näet lainasi kokonaiskustannukset selkeästi.

Lainan myöntämiseen vaikuttaa se, kuinka tasapainossa tulosi ja menosi ovat. Haluamme aina varmistaa, että laina on kooltaan tilanteeseesi sopiva eikä sen takaisinmaksu aiheuta ongelmia. Vertaile vaihtoehtoja ja arvioi maksukykysi realistisesti. Hae lainaa summalla, jonka rinnalla rahaa jää riittävästi muihin menoihin ja säästämiseen.

Joustoa lainaan elämäntilanteesi mukaan

Voit koska tahansa maksaa vakuudellista tai vakuudetonta moottoripyörälainaa pois enemmän kuin sovitun lyhennyksen verran. Voit myös maksaa koko lainan kerralla pois.

Moottoripyörälainaa hakiessasi sovit, millaisissa erissä maksat lainaa takaisin. Voit kuitenkin tarvittaessa muuttaa matkan varrella lainasi maksuerän suuruutta ja lainan eräpäivää tai hakea maksu- tai lyhennysvapaata lainallesi.

Lue muutoksista, joita voit tehdä vakuudettomaan Täsmäluottoon 

Lue muutoksista, joita voit tehdä vakuudelliseen Pankkilainaan

Pankkilaina on kertaluotto. Jos 12 kk euribor on 4,091 % (18.08.2023), Pankkilainan todellinen vuosikorko 10 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla on 7,9 %, kun luoton korko on 3,9 % marginaali + 12 kk euribor. Lainasta peritään kuukausittainen 2,50 euron hoitokulu, sekä lainan noston yhteydessä 120 euron toimitusmaksu. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 12 046,06 euroa.

Laskelma on tehty olettaen, että laina nostetaan kokonaan, lainan korko ja muut maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan, ja luotto maksetaan takaisin 196,28 euron tasaerissä kuukauden välein. Pankkilainan myöntää osuuspankki.

Täsmäluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 6 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 14,01 %, kun luoton korko on 3 kk:n euribor + 7,95 % (11,75 % 09/23) ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 249,19 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 145 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj

Esimerkkilaskelmat 10 000 euron luotolle:

Luotto 4,5 prosentin henkilökohtaisella marginaalilla + euribor 3kk (3,795 %, 6.9.2023)

OP Tarkkaluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 9,58 %, kun luoton henkilökohtainen marginaali on 4,5 % ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 533,57 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 220 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen lyhennyserään saakka.

Luotto 7,5 prosentin henkilökohtaisella marginaalilla + euribor 3kk

OP Tarkkaluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 12,70 %, kun luoton henkilökohtainen marginaali on 7,5 % ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 389,07 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 235 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen lyhennyserään saakka.

Luotto 12,95 prosentin henkilökohtaisella marginaalilla + euribor 3kk

OP Tarkkaluotto on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 18,55 %, kun luoton henkilökohtainen marginaali on 12,95 % ja luotonhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 14 996,38 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Lisäksi on oletettu, että luottoa maksetaan takaisin 265 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen lyhennyserään saakka.

Luoton myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat OP-bonuksia, jotka pienentävät pankki- ja vakuutuspalveluidesi maksuja. Vuonna 2023 sinulle kertyy bonuksia 30 prosenttia enemmän ja vuonna 2024 jopa 40 prosenttia enemmän kuin normaalisti.

OP-bonuksia kerryttävät

 • säästämisen tileillä olevat varat
 • asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina
 • rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset
 • maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus.

OP-bonukset ovat verottomia. Siksi niitä käytetään automaattisesti esimerkiksi lainojen palvelu- ja toimitusmaksuihin sekä vakuutusmaksuihin.

Omistaja-asiakkaana saat myös tuntuvia etuja ja alennuksia. Saat esimerkiksi päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun asti sekä korkoa Käyttötilillesi. Lisäksi säästäminen ja sijoittaminen on sinulle tavallista edullisempaa.


Rahoituksen myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj, OP Yrityspankki Oyj tai osuuspankki, rahoitustuotteesta riippuen.