Vakuudeton laina

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on kätevä tapa rahoittaa niin isot kuin pienet hankinnat. Laina ilman vakuuksia tuo myös turvaa silloin, kun jotain yllättävää sattuu.

Hae lainaa vakuuksilla tai ilman

Elämä on täynnä tilanteita, jolloin saatat tarvita lainaa tai rahoitusta. Vakuudeton laina sopii hankintojen rahoittamiseen, kun lainalle on perusteltu tarve, mutta käytössäsi ei ole vakuuksia tai lainalle ei löydy takaajaa. Vakuudettoman lainan avulla voit korvata esimerkiksi äkillisesti rikkoutuneen kodinkoneen tai television, tai rahoittaa vaikka pienen pintaremontin.

Vakuudeton laina on luotettava rahoitustapa myös silloin, kun olet tekemässä pitkään harkittuja ostoksia. Auton tai ulkoterassin rahoittaminen ilman vakuuksia voi olla järkevää, sillä lainan takaisinmaksu joustaa tarvittaessa elämäntilanteesi mukaan. Lisäksi vakuudeton laina voi tuoda ulottuvillesi parempia vaihtoehtoja – ja enemmän mahdollisuuksia.

Tutustu ja hae lainaa ilman vakuuksia

Hae vakuudeton laina pankista, ilman vakuuksia tai takaajaa

Vakuudettoman lainan hakeminen OP:sta onnistuu kätevästi verkossa. Voit valita vakuudettoman lainan kahden eri vaihtoehdon, Täsmäluoton tai Joustoluoton, väliltä. Täsmäluotto on kerralla nostettava vakuudeton laina, jota voit hakea 2000 eurosta aina 15 000 euroon asti oman tarpeesi ja maksukykysi mukaan.

Jos taas haluat jatkuvasti käytössäsi olevan kulutusluoton, hae Joustoluottoa. Se sopii mainiosti pienten hankintojen rahoittamiseen. Voit hakea Joustoluottoa 2000 eurosta 8500 euroon saakka.

Jotta voit hakea Täsmäluottoa tai Joustoluottoa, sinun tulee olla OP:n asiakas. Voit hakea lainaa op.fi:ssä tai OP-mobiilissa, mikäli käytössäsi on OP:n verkkopankkitunnukset.

Tutustu ja hae Täsmäluottoa

Tutustu ja hae Joustoluottoa

Rahoitusta ilman vakuuksia kaikkien pankkien asiakkaille

Vaikka et olisi OP:n asiakas, voit silti hakea meiltä rahoitusta ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea meiltä rahoitusta esimerkiksi auton ostoon, remontointiin tai muuhun isoon hankintaan. Tällöin rahoitus tapahtuu kumppaniliikkeidemme kautta: tehtyäsi kaupat myyjän kanssa maksat rahoituksen OP:lle sinulle sopivissa erissä.

Jos haluat saada rahoitusta kumppaniliikkeestämme, täytä hakemus etukäteen verkossa. Saat päätöksen saman tien, joten voit suunnata etukäteen valitsemaasi liikkeeseen heti päätöksen saatuasi ja kertoa, että maksat hankintasi OP-rahoituspalvelulla.

Voit hakea rahoitusta ilman vakuuksia jopa 50 000 euroon asti. Rahoituksen määrä vaihtelee liikkeittäin.

Tutustu ja hae rahoitusta suoraan kumppaniliikkeistämme

Miksi kannattaa hakea vakuudetonta lainaa OP:sta?

Vakuudeton laina kannattaa ottaa omasta pankista, sillä saat vakuudettoman lainan kohtuullisella korolla ja sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla. Kun haet vakuudetonta lainaa OP:lta, se on kokonaiskustannuksiltaan yleensä myös fiksuin vaihtoehto. Emme piilottele korkoja tai kuluja, vaan saat aina tietää lainasi lopulliset kokonaiskustannukset.

Myös raha-asioiden hoitaminen on kätevää ja turvallista, kun ne on keskitetty OP:hen. Lainasi takaisinmaksuehtoja voidaan muuttaa, jos elämäntilanteesi muuttuu: esimerkiksi kun vaihdat työpaikkaa tai siirryt vanhempainvapaalle.

Syitä, miksi ottaa vakuudeton laina OP:lta:

  • Voit saada luottoon maksuvapaan kuukauden.
  • Voit muuttaa maksuerän suuruutta tai lyhennyksien eräpäivää.
  • Pystyt maksamaan koko luoton kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Voit hakea vakuudetonta Täsmäluottoa tai Joustoluottoa:

  • Kun olet 23-74-vuotias osuuspankin pääasiallinen asiakas.
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Vakituinen työpaikka helpottaa lainan saantia.
  • Pystyt hoitamaan nykyiset maksuvelvoitteesi.
  • Pysyvä asuinpaikkasi on Suomessa.

Vakuudeton laina ja lopulliset kustannukset

Vakuudeton laina on kulutusluotto, jonka lopulliset luottokustannukset muodostuvat lainasumman lisäksi korosta ja luotonhoitomaksuista. Lopullisten kustannusten suuruus riippuu siitä, missä ajassa vakuudeton laina maksetaan takaisin.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, huolehdi että lainan kustannukset on eritelty selkeästi. Luottojen hintaa voit vertailla todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten perusteella. Tarkista, että annettu lainatarjous on tehty samalle lainamäärälle ja laina-ajalle.

Tutustu ja hae Täsmäluottoa

Tutustu ja hae Joustoluottoa