Uudet Hippo-hahmot Henri, Hanna ja Hille

 

Hippo-klubi

Tee, koe ja opi – hauskalla tavalla. Hippojen kanssa on matala kynnys tutustua uusiin asioihin, ihmisiin, harrastuksiin ja taitoihin.

Hippo-klubi on osuuspankkien lapsiasiakkaille suunnattu maksuton kerho. Hippo-aktiviteettien ja tapahtumien tavoitteena on edistää perheiden yhteistä tekemistä ja tukee arjen fiksuja valintoja.

Kuuluessaan Hippo-klubiin lapsi saa

  • Hippo-säästölippaan
  • kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Hippo-lehden (3–8-vuotiaat)
  • kutsuja erilaisiin pankin järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin, kuten Hippo-yleisurheilukilpailuihin ja -hiihtokisoihin.

Kun haluat lapsesi liittyvän Hippo-klubin jäseneksi, ota yhteyttä lähimpään osuuspankkiin. Klubiin liittymisen edellytyksenä on tili osuuspankissa. Liittymiseen tarvitaan vanhempien suullinen suostumus.

Hippo-lehti
Liikkumaan, tekemään ja kokemaan kannustava Hippo-lehti lähetetään 3‒8-vuotiaille klubilaisille kotiosoitteeseen kahdesti vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa.

Värikäs puuhalehti sisältää paljon hauskaa tekemistä, lukemista ja askarreltavaa. Se kutsuu lapsia tutustumaan talouteen, inspiroi perheitä liikkumaan ja viettämään aikaa yhdessä sekä rohkaisee kokeilemaan uutta. Lehti sisältää runsaasti eri tasoisia puuhatehtäviä. 

 

Hippo.fi sisältää lapsille sopivaa puuhaa kuten pelejä, tehtäviä ja iltasatuja. Se kokoaa myös yhteen tiedot ajankohtaisista Hippo-tapahtumista ympäri Suomen. Hippo.fi on paikka, jossa on kiva puuhata ja onnistua yhdessä myös koko perheen voimin!