OP:n Visa-korttien uudet ulkoasut

  • Voit nyt valita uuden ulkoasun OP:n Visa-korttiisi.
  • Kortti on jatkossa pystymallinen. Kortin tiedot siirtyvät sen kääntöpuolelle.
  • Kortin muotoilu helpottaa näkövammaisia kortin käytössä.
  • Uudet kortit valmistetaan ekologisesti kierrätysmuovista.

Valitse kortin ulkoasu useista eri vaihtoehdoista

Jokaisella OP:n Visa-kortilla on oletusvalinnan mukainen ulkoasu ja lisäksi voit valita osan vaihtoehdoista kaikkiin Visa-kortteihin.

Oletusvalinnat

OP Basic

Pilvenhattara

Kaikille Visa-korteille

OP Debit

Helmenvalkoinen

Kaikille Visa-korteille

OP Classic

Tumma hopea

Kaikille Visa-korteille

OP Gold

Kulta

Vain OP Gold -kortille

OP Platinum

Musta

Vain OP Platinum -kortille

Vapaasti valittavat ulkoasut kaikkiin kortteihin

Turkoosi

Ruusukulta

Linnunrata

Revontulet

Miten saan kortin uudella ulkoasulla?

Sinulla on OP:n Visa-kortti ja haluat vaihtaa uuden ulkoasun

Voit vaihtaa korttisi ulkoasun op.fi-palvelussa, Omat kortit -sivulla. Valitse ensin kortti ja mene kohtaan Kortin uusiminen - Kortin ulkoasu - Tilaa kortti eri ulkoasulla. Muutoksesta veloitetaan hinnaston mukainen palvelumaksu.

Jos olet saanut viestin korttisi uusiutumisesta, voit vaihtaa korttisi ulkoasun maksutta.

Olet hakemassa uutta korttia

Voit valita uuden OP:n Visa-korttisi ulkoasun vapaasti ja maksutta uusista ulkoasuvaihtoehdoista. Jos et tee valintaa, on ulkoasu kortin oletusvalinnan mukainen.

Nykyiseltä kortiltasi puuttuu K-Plussa-ominaisuus

Voit lisätä korttiisi K-Plussa-ominaisuuden. Kun lisäät korttiisi ensimmäistä kertaa K-Plussan, voit samalla vaihtaa korttisi ulkoasun maksutta. Uusi kortti toimitetaan noin kahden viikon kuluessa tilauksesta.

Kortinhaltijan nimi, korttinumero, CVC-koodi eli kortin turvakoodi ja voimassaoloaika löytyvät pystymallisen kortin takaa. Kortti on käyttövalmis, eikä sitä tarvitse allekirjoittaa. Lähimaksuominaisuus on jatkossa kaikissa OP:n korteissa. 
Pääsääntöisesti puhelimen kamera tunnistaa korttinumeron, mutta tämä riippuu kuitenkin mm. puhelinmallista, sovelluksesta tai valaistuksesta.
Uusien korttien valmistuksessa käytetään kierrätettyä PVC-muovia. Vähintään 80 % korttien valmistuksessa käytetystä muovista on kierrätettyä. Kierrätetty PVC on kestävä materiaali, jolla voimme taata korttien pitkäikäisyyden arjen käyttötilanteissa. Kirjekuorissa, saatteissa ja korttikansioissa käytetään sertifioitua ja/tai ympäristömerkin saanutta paperia, eli paperi on suurilta osin kierrätettyä tai peräisin sertifioiduista metsistä.
Kortin yläosaan on lisätty helppokäyttöisyyttä lisäävä lovi, joka auttaa esimerkiksi näkövammaisia tunnistamaan tai iäkkäämpää asiakasta muistamaan miten päin kortti on syötettävä maksupäätteeseen.
Kortti on nyt pystysuuntainen ja sen ulkoasu säilyy ennallaan hopeana. OP:n Visa Business Debit -kortin ulkoasua ei ole mahdollista muuttaa.

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.