Garmin Pay

Garmin Pay™

Maksa nopeasti ja vaivattomasti älykellollasi.

Maksukortti kulkee aina mukanasi Garmin-älykellossa

Maksa ostokset vaivattomasti älykellollasi, missä ikinä liikutkin. Et tarvitse korttia tai älypuhelinta maksamiseen.

Maksa isotkin ostokset nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä

Garmin Payllä maksat aina lähimaksulla ilman tunnuslukua, myös yli 50 euron ostokset.

Älykellolla maksaminen on turvallista ja luotettavaa

Maksutietosi suojataan jokaisen ostoksen yhteydessä.

Näin otat Garmin Payn käyttöösi

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.  Synkronoi sovellus älykellosi kanssa seuraamalla sovelluksen ohjeita.  
 2. Siirry sovelluksen valikosta kohtaan ”Garmin Pay” ja sieltä kohtaan ”Lisää kortti”.   
 3. Täytä OP:n korttisi tiedot sovellukseen ja hyväksy käyttöehdot.  
 4. Vahvista kortin lisäys OP-mobiilissa Mobiiliavaimella tai soittamalla ja tunnistautumalla OP:n asiakaspalveluun. Huomioithan, että Garmin Connect -sovellus täytyy olla samassa puhelimessa kuin OP-mobiili, jotta aktivointi onnistuu.

Näin maksat Garmin Payllä lähimaksulla

Voit maksaa Garmin Payllä ympäri maailman kaikissa kaupoissa ja muissa paikoissa, jotka hyväksyvät lähimaksut Visa- tai Mastercard-kortilla.

 1. Avaa Garmin Pay pitämällä älykellosi sivupainiketta pohjassa.
 2. Täytä älykellon salasana, jos maksat ensimmäistä kertaa päivän aikana tai sen jälkeen, kun olet laittanut kellon ranteeseesi.
 3. Pidä älykelloa maksupäätteen lähellä, kunnes näet maksun vahvistuksen maksupäätteessä. Myös kellosi ilmoittaa, kun maksu on hyväksytty.

Lisää Garmin Payhin yhdistelmäkortin debit- ja credit-puolet

Jos sinulla on yhdistelmäkortti, voit lisätä Garmin Payhin sekä kortin debit- että credit-puolen. Voit valita tilanteen mukaan kummalla ominaisuudella maksat.

Voit lisätä älykelloosi yhden tai useamman käytössäsi olevan OP:n kortin. Kaikki OP:n kortit toimivat Garmin Payssä.

Hyödyt kortin eduista myös Garmin Payllä maksaessa

Esimerkiksi osuuspankin omistaja-asiakkaana saat OP:n luotollisella kortilla tekemillesi ostoksille Tuoteturvavakuutuksen myös silloin, kun maksat Garmin Payllä. Lisäksi kuluttajansuojalain mukainen ostoturva antaa turvaa credit-ostoille ongelmatilanteissa.

Jos haluat hyödyntää K-ryhmän Plussa-etuja, näytä maksupäätteelle ennen maksua Plussa-ominaisuudella varustettua OP:n maksukorttia, erillistä Plussa-korttia, K-Ruoka-sovelluksesta löytyvän Plussa-kortin viivakoodia tai Plussa-mobiilikortti-sovellusta puhelimesta. Huomioithan, että Plussa-mobiilikortti on saatavilla Android-puhelimiin.

Lue lisää Plussa-mobiilikortista   

Garmin Pay toimii myös OP Business Debit -kortilla

OP Business Debit -kortin lisääminen onnistuu OP:n henkilöasiakkaan tunnuksilla.

Kortin käyttöönotto ei ole mahdollista OP:n yritysasiakkaan tunnuksilla. Jos kortti on myönnetty vain talletuskäyttöön eikä sitä käytetä maksamiseen, ei kortilla voi käyttää mobiililompakoita.

 • Yhteensopivan laitteen. Ajantasaisen listan laitteista löydät Garminin omilta sivuilta.

  Siirry Garminin sivulle     
 • Käytössä olevan OP:n kortin.
 • OP:n tunnus- ja digisopimuksen.
 • Lisäksi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.

Sinun tulee olla vähintään 16-vuotias, jotta voit saada palvelun käyttöösi. 

Jos olet 16-17-vuotias ja sinulla on 10.12.2020 jälkeen myönnetty OP:n tunnus- ja digisopimus, voit lisätä korttisi mobiilimaksusovellukseen ja valita vahvistustavaksi OP-mobiilin. Muutoin alaikäisen osalta kortin lisääminen vahvistetaan OP:n asiakaspalvelussa p. 0100 0500, jossa tunnistetaan toinen huoltajistasi hänen omilla OP:n tunnuksillaan.

Garmin Pay on turvallinen. Korttitietosi eivät tallennu sovellukseen tai laitteeseesi, eikä niitä luovuteta kauppiaalle maksutapahtuman yhteydessä. Garmin Pay käyttää maksun tekemiseen laitekohtaista numeroa ja tapauskohtaista koodia.

Vain sinä voit maksaa kortillasi Garmin Payllä. Vahvistat maksutapahtuman laitteesi salasanalla. Salasana vaaditaan kerran vuorokaudessa, jos laitetta ei poisteta ranteesta. Ranteesta poiston jälkeen salasana vaaditaan ennen seuraavaa maksua. Koska et tarvitse maksuissa korttisi tunnuslukua ei kukaan pysty saamaan sitä tietoonsa. Korttisi pysyy myös paremmin tallessa laitteessasi.

Garmin Payllä maksat ilman kosketusta turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse koskettaa maksupäätteen painikkeita tai käsitellä käteistä rahaa, kun teet ostoksia. Pystyt hyödyntämään samoja kortin etuja ja sen tarjoamaa suojaa kuin fyysisellä kortillakin maksaessasi. Ostokset veloitetaan kortiltasi samaan tapaan kuin normaalisti kortilla maksaessasi. Ostokset näkyvät sovelluksessa välittömästi maksamisen jälkeen.

Jos älykellosi katoaa, eivät ulkopuoliset näe korttitietojasi tai pääse maksamaan älykellollasi. Jos taas korttisi katoaa ja suljetaan, saat tarvittaessa uuden kortin heti käyttöön älykelloosi. 

Ota välittömästi yhteyttä OP:n sulkupalveluun 0100 0555 (24/7), jotta Garmin Payhin liittämäsi korttitiedot voidaan sulkea. Fyysistä korttiasi ei tarvitse tässä tilanteessa sulkea vaan voit edelleen jatkaa sen käyttöä.
Kortin kadotessa ota heti yhteyttä OP:n sulkupalveluun 0100 0555 (24/7) kortin sulkemiseksi. Sulkupalvelussa voit tilata uuden kortin kadonneen tilalle, ja se näkyy Garmin Payssä heti. Niin sinun tarvitse olla hetkeäkään ilman korttia.
Kortin voi sulkea väliaikaisesti tai poistaa itse Garmin Connect -sovelluksessa Garmin Pay -osiossa tai OP:n asiakaspalveluun soittamalla, p. 0100 0500. Korttia ei voi poistaa OP-mobiilissa itsepalveluna. 
Garmin ja Garmin-logo ovat Garmin Ltd:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity yhdessä tai useammassa maassa, myös Yhdysvalloissa. Garmin Pay on Garmin Ltd:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki. Kortit myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.