Nainen kännykällä

Näin käytät OP Laskua

Sopimus käytöstä verkkokaupan kassalla

Jotta voit ostaa laskulla, sinun tulee tehdä sopimus laskun käytöstä ensimmäisellä käyttökerralla. Sopimus syntyy vaivattomasti.

Lasku ja erämaksu toimivat yhdellä sopimuksella. Erämaksu on käytettävissäsi aina, jos et haluakaan maksaa koko laskua kerralla. 

Voit tehdä OP Laskulla useampia ostoksia eri verkkokaupoista

Lasku toimii maksutapana monissa eri verkkokaupoissa. Kun olet ottanut laskun käyttöösi, voit maksaa sillä missä tahansa OP Laskun hyväksyvässä verkkokaupassa.

Kun teet useampia ostoksia OP Laskulla, saat kustakin ostoksesta oman laskun.

Kun maksat ostoksesi erissä, saat kaikista erämaksuun menevistä ostoksista vain yhden laskun. Kaikki erämaksulle siirtämäsi ostokset kertyvät siis yhdelle kuukausittain maksettavalle laskulle.

Näet laskun tiedot selkeästi ostosta tehdessäsi

Kun teet ostosta OP Laskulla,näet aina laskusi eräpäivän, summan ja ostoksesi minimilyhennyksen. Laskun eräpäivä määräytyy ostohetken mukaan, ja erämaksun minimilyhennys lasketaan ostoksesi summasta.

Saat laskun sähköpostiisi 14 päivää ennen eräpäivää.

Näet luottosi tiedot OP rahoituksen verkkopalvelussa 

Kun olet tehnyt ostoksia OP Laskulla, näet luottoasi koskevat tiedot OP rahoituksen verkkopalvelussa..

Siirry OP rahoituksen verkkopalveluun

Päätät erämaksusta vasta laskua maksaessasi

Voit maksaa laskun aina kokonaan eräpäivään mennessä. Jos haluat maksaa erissä, maksa laskusta vähintään minimisumma. Voit maksaa myös mitä tahansa minimisumman ja kokonaissumman väliltä.

Jos et maksa laskua kokonaan eräpäivään mennessä, maksamaton osa siirtyy korolliseen erämaksuun. Sen jälkeen lähetämme sinulle laskun erämaksusta kuukausittain.

Voit päättää erien suuruudesta maksaessasi

Kun maksat erissä, sinun ei tarvitse valita maksuohjelmaa. Jäljellä oleva summa näkyy viimeisimmällä laskulla. Maksuaikaa on aina enintään 36 kuukautta, ja erämaksun minimilyhennys on laskettu sen mukaan. Minimilyhennykseen lisätään korko, joten käytännössä erät ovat aluksi suurempia, ja ne pienenevät loppua kohti.

Voit maksaa jokaisen kuukausierän yhteydessä enemmän kuin minimilyhennyksen. Tällä tavalla voit halutessasi maksaa ostoksesi vaikka kolmessa erässä. Kuukausierät voivat olla keskenään eri suuruisia.

Lisätietoa minimilyhennyksestä ja erämaksuista OP Laskun tuotetiedoissa

Ehdit hyvin hoitaa mahdolliset palautukset verkkokauppaan

45 päivän korottoman maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen. Halutessasi voit palauttaa osan ostoksista tai koko tilauksesi. Huomioithan, että tuotteen palautuksen yhteydessä noudatetaan aina verkkokaupan palautusehtoja.