OP Tiliviesti

Seuraa tilisi saldoa ja tapahtumia tekstiviesteillä

Saat tekstiviestin aina, kun tililläsi tapahtuu jotain

OP Tiliviesti lähettää puhelimeesi tekstiviestin, kun tilillesi tulee tai siltä lähtee rahaa. Näin tiedät aina heti, kun laskusi maksetaan, ja halutessasi näet viestissä myös tilisi saldon.

Voit seurata tilisi tietoja helposti, missä vain

OP Tiliviestiä voit käyttää omalla puhelimellasi, vaikka kotisohvallasi. Viesteistä ei näy vastaanottajan nimeä, ja voit itse valita näkyykö niissä tilisi saldo. Saat viestin myös muiden mahdollisten tilinomistajien tekemistä maksuista ja tilisiirroista ja pysyt perillä siitä, kuinka paljon tililläsi on rahaa.

Näet tilitapahtumasi myös tiliotteiden välissä

Kun otat OP Tiliviestin käyttöösi, saat jokaisesta tilitapahtumastasi tiedon puhelimeesi. OP Tiliviesti täydentää paperista tiliotetta, joka lähetetään sinulle kuten ennenkin.

Tilitapahtumat ja saldotiedot kiinteällä kuukausimaksulla

OP Tiliviestillä saat saldo- ja tapahtumatiedot puhelimeesi. Enää sinun ei tarvitse käydä  pankkiautomaatilla tai osuuspankin konttorissa niitä tarkistamassa – eikä maksaa yksittäisistä saldo- tai tapahtumakyselyistä. OP Tiliviestin kuukausimaksu on 2,90 euroa. Jos maksutapahtumia on kuukauden aikana yli 70, peritään lisämaksu 2,00 euroa kuukaudessa.

Palvelun tarjoaa osuuspankki.

Ota OP Tiliviesti käyttöösi

OP Tiliviestin saa käyttöön tekemällä sopimuksen palvelusta. Sopimuksen voi tehdä soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm, hinta koskee myös jonottamista) tai käymällä osuuspankin konttorissa. Muistathan ottaa matkapuhelimesi mukaan, jos käyt tekemässä sopimuksen OP Tiliviestistä konttorissa. OP Tiliviestin voit ottaa käyttöön vain omalle tilillesi.

Helppoutta ja varmuutta oman tilin seurantaan

OP Tiliviesti lähettää tiedot tilisi tapahtumista nopeasti ja näppärästi tekstiviestinä matkapuhelimeesi.  

OP Tiliviestin käyttöön tarvitset matkapuhelimen, jossa on suomalainen puhelinliittymä ja johon voi vastaanottaa tekstiviestejä. Puhelimen ei tarvitse olla älypuhelin, eikä siinä tarvitse olla kosketusnäyttöä.

OP Tiliviesti auttaa sinua seuraamaan oman tilisi tapahtumia helposti, ilman käyntiä pankkiautomaatilla tai osuuspankin konttorissa. Saat tekstiviestin maksusta tai laskusta heti, kun se on veloitettu tililtäsi. Voit tilata tekstiviesteihin myös tiedon tilisi saldosta, jotta voit aina olla varma, onko tilillä riittävästi rahaa ostoksiisi. Jos tililläsi on myös muita tilinomistajia tai olet antanut käyttöoikeuden läheisillesi, näet tekstiviestien avulla myös heidän tekemänsä maksut ja nostot. 

Tilitapahtumista ja saldotiedoista kertovat tekstiviestit toimivat tiliotteen tukena. Jos käytössäsi ei ole OP:n digitaalisia palveluita, saat edelleen kustakin käyttötilistäsi paperisen tiliotteen postitse kotiisi kerran kuussa. 

OP Tiliviesti tuo mielenrauhaa ja hallinnan tunnetta oman tilin ja raha-asioiden seurantaan.  

Laskujen maksamiseen tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja. Lue lisää eri tavoista maksaa laskut ja löydä itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Tuntuu turvalliselta, kun saa heti tiedon, mitä tilillä tapahtuu. Vanha ihminen ei jaksa aina mennä pankkiin, eikä se ole joka päivä aukikaan.

Brita Kinnunen Eläkeläinen, Haukipudas

Tapahtuma- ja saldokyselyt kiinteällä kuukausimaksulla

OP Tiliviestin kuukausimaksu on 2,90 euroa. Jos tililläsi on kuukauden aikana yli 70 maksutapahtumaa, peritään siltä kuukaudelta lisämaksu 2,00 euroa. Jos olet osuuspankin omistaja-asiakas, veloitamme palvelumaksut ensisijaisesti asioinnistasi kertyneistä OP-bonuksista.

Kun saat tilitapahtumistasi tiedon puhelimeesi, ei sinun tarvitse enää käydä pankkiautomaatilla tai osuuspankin konttorilla niitä kysymässä. Näin säästät myös yksittäisten saldo- ja tapahtumakyselyiden maksut – maksat vain OP Tiliviestin kuukausimaksun.

Mikä OP Tiliviesti on?

OP Tiliviesti on palvelu, joka lähettää tilinomistajalle tekstiviestin tilin tapahtumista – maksuista, laskuista ja tilisiirroista. Viesteihin voit tilata myös ajantasaisen saldotiedon. Viestien avulla voit helposti seurata oman tilisi tilannetta, varmistua siitä, että maksut lähtevät ajallaan, ja seurata myös tilin mahdollisten muiden käyttäjien toimia.

Voiko OP Tiliviestin liittää mihin tahansa tiliin?

OP Tiliviestin voit tilata tilille, jonka omistaja olet. OP Tiliviesti on henkilökohtainen, joten et voi tilata läheisesi tiliin liittyviä viestejä itsellesi, vaikka sinulla olisi käyttöoikeus hänen tililleen.

Mitä tietoa OP Tiliviesti lähettää ja milloin?

OP Tiliviesti lähettää tekstiviestin kaikista tilisi tapahtumista. Voit itse valita, näkyykö viesteissä myös tilin saldo. Saat esimerkiksi viestin aina, kun maksat pankkikortilla kaupan kassalla tai kun tilillesi tulee eläkemaksu. 

Viestit saapuvat päivisin klo 8–22, joten ne eivät herättele öisin. Hiljaiseen aikaan tehdyistä tilitapahtumista saat viestin aamulla kello 8 jälkeen.

Toimiiko OP Tiliviesti kaikilla puhelimilla?

OP Tiliviesti -palvelun käyttöön tarvitset matkapuhelimen, jossa on suomalainen puhelinliittymä, johon voi vastaanottaa tekstiviestejä. Puhelimen ei tarvitse olla älypuhelin.

Onko OP Tiliviestin käyttö turvallista?

OP Tiliviestin lähettämiä viestejä voi tilata vain omaan matkapuhelimeen, omaa tiliä koskevista tapahtumista. Viestien sisällöstä ei voi tunnistaa viestien saajaa

Kenelle OP Tiliviesti sopii?

OP Tiliviesti sopii niille asiakkaillemme, jotka eivät halua tai voi ottaa käyttöönsä digitaalisia palveluitamme tai joilla ei ole käytössään älypuhelinta. Se tukee arjen taloudenhallintaa ja tarjoaa varmuuden oman tilin tilanteesta.

Miten saan OP Tiliviestin käyttööni?

OP Tiliviestin saa käyttöön tekemällä sopimuksen palvelusta. Sopimuksen voi tehdä soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm) tai käymällä osuuspankin konttorissa.

Paljonko OP Tiliviesti -palvelu maksaa?

OP Tiliviestin kuukausimaksu on 2,90 euroa kuukaudessa. Jos tililläsi on kuukauden aikana yli 70 maksupahtumaa, laskutamme lisämaksun 2,00 euroa siltä kuukaudelta.