Samsung Pay OP

Samsung Pay

Maksa ostokset Samsung-puhelimella tai -älykellolla.

Maksa Samsung Payllä kätevästi kaupassa, verkossa ja sovelluksissa

Maksukorttisi ovat aina mukanasi puhelimessa ja älykellossa, eli et tarvitse fyysistä korttia maksamiseen.

Maksa isotkin ostokset nopeasti ilman tunnusluvun näppäilyä

Samsung Payllä maksat aina lähimaksulla ilman tunnuslukua, myös yli 50 euron ostokset.

Korttisi tiedot ovat turvassa

Maksutietosi suojataan jokaisen ostoksen yhteydessä.

Näin otat Samsung Payn käyttöösi puhelimessa ja älykellossa

Käyttöönotto puhelimessa:

 1. Lataa Samsung Wallet -sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
 2. Avaa sovellus ja valitse kohta ”Lisää kortti”.
 3. Täytä OP:n korttisi tiedot sovellukseen ja hyväksy käyttöehdot.  
 4. Vahvista kortin lisäys OP-mobiilissa Mobiiliavaimella tai soittamalla ja tunnistautumalla OP:n asiakaspalveluun.

 Käyttöönotto älykellossa:

 1. Lataa Galaxy Wearable -sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Valitse sovelluksessa älykellosi.
 2. Etsi Galaxy Wearable -sovelluksesta Samsung Pay -osio ja etene ohjeiden mukaan.  
 3. Täytä Samsung-tilisi tiedot  ja valitse kohta ”Lisää kortti”. Luo myös PIN-koodi.
 4. Vahvista kortin lisäys OP-mobiilissa Mobiiliavaimella tai soittamalla ja tunnistautumalla OP:n asiakaspalveluun.

Näin maksat Samsung Payllä

Voit maksaa Samsung Payllä ympäri maailman kaikissa kaupoissa ja muissa paikoissa, jotka hyväksyvät lähimaksut Visa- tai Mastercard-kortilla. Lisäksi voit maksaa Samsung Payllä verkkokaupoissa ja sovelluksissa, jotka hyväksyvät sen maksutavaksi.

Puhelimella maksaminen:

 1. Avaa Samsung Wallet -sovellus.
 2. Tunnistaudu sovellukseen valitsemallasi tunnistautumistavalla, kuten esimerkiksi sormenjäljellä tai tunnusluvulla.
 3. Pidä puhelintasi maksupäätteen lähellä, kunnes näet maksun vahvistuksen maksupäätteessä ja puhelimessasi.

Älykellolla maksaminen:

 1. Avaa Samsung Pay -sovellus pitämällä kellosi Back-painiketta pohjassa ja syöttämällä älykellon tunnusluku (PIN) tai lukituskuvio.
 2. Pidä kelloa maksupäätteen luona, kunnes näet maksun vahvistuksen maksupäätteessä. Myös kellosi ilmoittaa, kun maksu on hyväksytty.

Verkossa ja sovelluksissa maksaminen:

 1. Valitse maksutavaksi Samsung Pay.
 2. Vahvista maksu valitsemallasi tavalla, kuten sormenjäljellä tai tunnusluvulla.    

Lisää Samsung Walletiin yhdistelmäkortin debit- ja credit-puolet

Jos sinulla on yhdistelmäkortti, voit lisätä Samsung Walletiin sekä kortin debit- että credit-puolen. Voit valita tilanteen mukaan kummalla ominaisuudella maksat.

Voit lisätä Samsung Walletiin yhden tai useamman käytössäsi olevan OP:n kortin. Kaikki OP:n kortit toimivat Samsung Payssä.

Hyödyt kortin eduista myös Samsung Payllä maksaessa

Esimerkiksi osuuspankin omistaja-asiakkaana saat OP:n luotollisella kortilla tekemillesi ostoksille Tuoteturvavakuutuksen myös silloin, kun maksat Samsung Payllä. Lisäksi kuluttajansuojalain mukainen ostoturva antaa turvaa credit-ostoille ongelmatilanteissa.

Jos haluat hyödyntää K-ryhmän Plussa-etuja, näytä maksupäätteelle ennen maksua Plussa-mobiilikortti-sovellusta puhelimesta, Plussa-ominaisuudella varustettua OP:n maksukorttia, K-Ruoka-sovelluksesta löytyvän Plussa-kortin viivakoodia tai erillistä Plussa-korttia.

Lue lisää Plussa-mobiilikortista

Samsung Pay toimii myös OP Business Debit -kortilla

OP Business Debit -kortin lisääminen onnistuu OP:n henkilöasiakkaan tunnuksilla. Kortin käyttöönotto ei ole mahdollista OP:n yritysasiakkaan tunnuksilla. Jos kortti on myönnetty vain talletuskäyttöön eikä sitä käytetä maksamiseen, ei kortilla voi käyttää mobiililompakoita.

 • Yhteensopivan laitteen. Ajantasaisen listan laitteista löydät Samsungin omilta sivuilta.

  Siirry Samsungin sivulle
 • Käytössä olevan OP:n kortin.
 • OP:n tunnus- ja digisopimuksen.
 • Lisäksi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.

Sinun tulee olla vähintään 16-vuotias, jotta voit saada palvelun käyttöösi.

Jos olet 16-17-vuotias ja sinulla on 10.12.2020 jälkeen myönnetty OP:n tunnus- ja digisopimus, voit lisätä korttisi mobiilimaksusovellukseen ja valita vahvistustavaksi OP-mobiilin. Muutoin alaikäisen osalta kortin lisääminen vahvistetaan OP:n asiakaspalvelussa p. 0100 0500, jossa tunnistetaan toinen huoltajistasi hänen omilla OP:n tunnuksillaan.

Samsung Pay on turvallinen. Korttitietosi eivät tallennu sovellukseen tai laitteeseesi, eikä niitä luovuteta kauppiaalle maksutapahtuman yhteydessä. Samsung Pay käyttää maksun tekemiseen laitekohtaista numeroa ja tapauskohtaista koodia.

Vain sinä voit maksaa kortillasi Samsung Payllä, sillä vahvistat maksut valitsemallasi tunnistautumistavalla. Koska et tarvitse maksuissa korttisi tunnuslukua, ei kukaan pysty saamaan sitä tietoonsa. Korttisi pysyy myös paremmin tallessa laitteessasi.  

Samsung Payllä maksat ilman kosketusta turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse koskettaa maksupäätteen painikkeita tai käsitellä käteistä rahaa, kun teet ostoksia. Pystyt hyödyntämään samoja kortin etuja ja sen tarjoamaa suojaa kuin fyysisellä kortillakin maksaessasi. Ostokset veloitetaan kortiltasi samaan tapaan kuin normaalisti kortilla maksaessasi. Ostokset näkyvät sovelluksessa välittömästi maksamisen jälkeen.

Jos puhelimesi tai älykellosi katoaa, eivät ulkopuoliset näe korttitietojasi tai pääse maksamaan laitteillasi. Jos taas korttisi katoaa ja suljetaan, saat tarvittaessa uuden kortin heti käyttöön puhelimeesi tai älykelloosi.

Ota välittömästi yhteyttä OP:n sulkupalveluun 0100 0555 (24/7), jotta Samsung Payhin liittämäsi korttitiedot voidaan sulkea. Fyysistä korttiasi ei tarvitse tässä tilanteessa sulkea vaan voit edelleen jatkaa sen käyttöä.
Kortin kadotessa ota heti yhteyttä OP:n sulkupalveluun 0100 0555 (24/7) kortin sulkemiseksi. Sulkupalvelussa voit tilata uuden kortin kadonneen tilalle, ja se näkyy Samsung Walletissa heti. Niin sinun tarvitse olla hetkeäkään ilman korttia.

Samsung-älypuhelimeen liitetyn kortin voi poistaa itse Samsung Wallet -sovelluksessa. Samsung-älykelloon liitetyn kortin voi poistaa itse Galaxy Wearable -sovelluksessa tai suoraan kellon kautta.

Kortin voi poistaa myös OP:n asiakaspalveluun soittamalla, p. 0100 0500. Korttia ei voi poistaa OP-mobiilissa itsepalveluna.

Samsung Payn tarjoaa Samsung. Kortit myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.