Mies hoitaa pankkiasioita puhelimella.

Päivittäiset pankkipalvelut

Omistaja-asiakkaan monipuolinen paketti arjen raha-asioiden hoitoon
1

Päivittäiset pankkipalvelut 2,95 €/kk

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa-kortin 2,95 eurolla kuukaudessa (norm. 5,65 €/kk).

2

Suojaa OP-Visa-korttiostoksille

OP-Visalla tekemäsi korttiostokset on turvattu vakuutuksella puolen vuoden ajan, kun olet omistaja-asiakas.

3

Korkoa käyttötilin varoille

Omistaja-asiakkaana saat käyttötilillesi 0,10 % talletuskoron. Muille asiakkaille korko on 0,00 %.

Omistaja-asiakkaan päivittäiset pankkipalvelut

Arjen raha-asiat hoituvat mutkattomasti toimivilla pankkipalveluilla. Omistaja-asiakkaana saat ne edullisemmin: käyttötili, OP-verkkopalvelu ja OP-Visa-kortti ovat käytössäsi 2,95 eurolla kuukaudessa (norm. 5,65 €/kk). Alle 26-vuotiaana saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta OP-Visa Debit- tai OP-Visa Electron-kortilla.

Käyttötilin talletuskorko on omistaja-asiakkaalle 0,10 % ja muille asiakkaille 0,00 %. Käyttötilillä olevat varat ja OP-Visan creditillä maksetut ostokset kerryttävät omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia, joita käytetään esimerkiksi pankin palvelumaksuihin ja vakuutuslaskuihin.

Turvaa OP-Visa-korttiostoksille

Omistaja-asiakkaana voit saada OP-Visa-korttiisi maksuttoman Tuoteturva-vakuutuksen. Se turvaa korttiostoksiasi puoli vuotta ostohetkestä kaikkialla maailmassa, myös verkkokaupoissa. Hyödyt tästä omistaja-asiakkaan vakuutusedusta, kun käytät OP-Visa-korttiasi aktiivisesti ostoksilla. Vakuutus turvaa sekä credit- että debit-korttiostoksia. 

Vakuutus sisältyy seuraaviin omistaja-asiakkaan päivittäispalvelupakettiin liitettäviin kortteihin: OP-Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin ja OP-Visa Gold-korttiin.

 

 

Päivittäisasioinnin palvelukokonaisuuteen kuuluu

  • käyttötili*
  • OP-verkkopalvelu
  • OP-Visa-, OP-Visa Electron-, OP-Visa Debit tai OP Visa Gold** -kortti
  • verkkotiliote.

*) Käyttötili toistuvaissuorituksella tarkoittaa, että liikevaihtoa omille tileille tulee kolmessa kuukaudessa vähintään 500 euroa. Kaikki suoritukset, omien tilien välisiä siirtoja lukuun ottamatta, kelpaavat.

**) Omistaja-asiakkaalle jolla on OP-Visa Gold -kortti päivittäiset pankkipalvelut 8 €/kk (norm. 10,45 €/kk).

Päivittäispalveluita suppeampi perusmaksutilipaketti sopii sinulle, jos tarvitset ainoastaan lakisääteisen peruspaketin arjen raha-asioidesi hoitamiseen. 

Pakettiin sisältyy:

  • perusmaksutili – käyttötilissä lain määräämät irtisanomisehdot
  • OP-Visa Electron-maksukortti
  • verkkopankkisopimus ja verkkotunnukset

Perusmaksutilipaketin voit saada, jos asut laillisesti ETA-valtiossa. Lisätietoja perusmaksutilipaketista saat OP 0100 0500 puhelinpalvelusta (ma-pe 8-19, pvm/mpm).

Rikkinäiset silmälasit
Kun ote lipsahtaa. Tuoteturva pelastaa
Tuoteturva vakuuttaa korttiostokset puoleksi vuodeksi kommelluksilta.