Mies käyttää tablettia.

Luottamusverkoston jäsen – näin otat OP Tunnistuspalvelun käyttöösi

Luottamusverkostoon rekisteröidyt välityspalvelun tarjoajat voivat pyytää sopimuksen tekemistä ja käyttöoikeuden antamista OP Tunnistuspalveluun.

Vahvaan sähköiseen tunnistamiseen käytetty Tupas-palvelu päättyy 30.9.2019, ja Luottamusverkosto korvaa Tupas-palvelun.

OP kuuluu Luottamusverkostoon. Tarjoamme tunnistusvälineen tarjoajana henkilöasiakkaille vahvoja sähköisiä tunnistusvälineitä ja välityspalvelun tarjoajille OP Tunnistuspalvelua. Lisäksi välityspalvelun tarjoajana tarjoamme yrityksille ja muille toimijoille OP Tunnistuksen välityspalvelua.

Näin otat OP Tunnistuspalvelun käyttöösi

Luottamusverkostoon rekisteröidyt välityspalvelun tarjoajat voivat pyytää sopimuksen tekemistä ja käyttöoikeuden antamista OP Tunnistuspalveluun.

Suosittelemme, että ennen palvelun käytön aloittamista, testaatte OP Tunnistuspalvelua.

Täytä oheinen sopimus, yhteystietolomake ja tekninen lomake. Lähetä täytetyt liitteet ja tarvittavat tekniset tiedot osoitteeseen verkkopainikkeet@op.fi. Pyynnön katsotaan tulleen OP:lle, kun alla oleva sopimus liitteineen täydellisesti täytettynä on vastaanotettu.  

Lisätietoja teknisten tietojen toimittamisesta

  • Suosittelemme palvelun testausta ennen tuotantokäytön aloittamista. Toimittakaa yrityksenne testin ja tuotannon metatiedot (palvelukuvauksen ohjeen kohta ”Metadata-template” mukaisesti). Tiedostot tulee olla xml-formaatissa. Esimerkki löytyy palvelukuvauksen kohdasta ”2.6.1 Metadata example in xml-format”.
  • Täyttäkää myös tekninen lomake sekä testausta että tuotantoa varten. Täyttö on ohjeistettu palvelukuvauksessa kohdassa ”Metatietojen ilmoittaminen (profiili ja varmenteet)”.
  • OP Tunnistuspalvelussa tulee käyttää OP:n logoa, jonka toimitamme teille ennen kuin otatte palvelun tuotannossa käyttöön.

OP:lle palautettavat sopimusasiakirjat

Sopimuksen ehdot ja muut liitteet