OP Family Office

Kotimainen kumppanisi kaikkeen, mitä varainhoidoltasi kaipaat.

Varainhoitoa sinun ehdoillasi

​Yhteistyömme muotoutuu valintasi mukaan. Laajan palveluvalikoimamme avulla rakennamme helposti juuri sinun tavoitteitasi vastaavan varainhoidon kokonaisuuden.

Pitkäjänteistä kumppanuutta kaikkina aikoina

Palvelumme elää mukanasi, mitä vastaasi tuleekin. Oma asiakkuustiimisi tukee sinua läpi muutosten löytäen oikeat palvelut, tuotteet ja erikoisasiantuntijat aina tilanteesi mukaan.

Laajaa asiantuntemusta talon sisältä ja ulkoa

Kokeneet varainhoidon asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan päämääräsi. Koko OP Ryhmän osaajien ohella käytettävissäsi ovat myös kymmenet kansainväliset kumppanimme.

Menestykseesi tähtäävää varainhoitopalvelua

OP Family Office tarjoaa sinulle, perheellesi, suvullesi ja yhtiöllesi OP:n laajimman valikoiman palveluita ja tuotteita, kun kokonaisvarallisuutenne ylittää 10 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi elämäntilannettasi ja varallisuuttasi vastaavan varainhoidon suunnitelman tulevaisuuden tavoitteidesi mukaan. Voit pitää varainhoidossa ohjakset omissa käsissäsi tai antaa ne täydellä valtakirjalla meille, kuuntelemme toiveitasi tarkkaan ja toimimme niiden mukaisesti.

Saat meiltä tueksesi yksilöllisen tiimin, johon tuomme laajasta erikoisasiantuntijoidemme joukosta tilanteeseesi sopivimmat osaajat. Heidän näkemyksensä sijoituksissa ja strategisessa allokaatiossa tuo varmuutta ratkaisuihisi, mitä tavoitteesi ovatkaan. Katsomme varallisuuttasi aina kokonaisuutena ja autamme sinua myös sen suunnittelussa ja hallinnoinnissa.

Valitse monipuoliset sijoitusratkaisut ja lisäpalvelut tilanteesi mukaan

Vastaamme vaativimpiinkin toiveisiisi esimerkiksi ammattisijoittajan ratkaisuilla ja laajalla vaihtoehtoisten sijoitusten valikoimalla. Lisäksi saat mahdollisuuden rinnakkaissijoittamiseen yhdessä OP Ryhmän kanssa. Avoimen arkkitehtuurimme kautta voit valita myös kumppaniverkostomme kymmenien kansainvälisten toimijoiden globaaleja sijoitustuotteita. Tuottojen ohella tärkeä osa toimintaamme on vastuullisuus, joka sisältyy aina päätöksiimme ja prosesseihimme.

Henkilökohtaisen asiakkuusjohtajasi avulla järjestät varainhoidon lisäksi esimerkiksi 

  • pankkipalvelut
  • rahoituspalvelut
  • vakuutukset
  • kiinteistöpalvelut
  • lakipalvelut
  • yrityksesi toimintaan liittyvät tarpeet.

Takanasi on koko ryhmämme osaaminen ja tavoitteenamme on menestyä yhdessä kanssasi.

Rakennetaan yhdessä sinulle paras kokonaisuus

Yksilöllisiä varainhoidon tarpeita on yhtä monta kuin asiakkaitamme. Keskustelemmekin mielellämme kanssasi, miten voisimme tukea juuri sinua varallisuutesi kanssa ja muissa palvelutarpeissasi. Ota meihin yhteyttä ja kuule asiantuntijoidemme ehdotukset sinulle parhaasta OP Family Office -palvelukokonaisuudesta.

Ota yhteyttä

Kalle Heikkilä
Asiakkuusjohtaja
+358 50 3500 608
kalle.heikkila@op.fi

OP Family Office -palvelun tarjoaa OP Varainhoito Oy.