Sapphire BidCo Oy:n tekemä julkinen ostotarjous Basware Oyj:n osakkeista 26.4.2022–7.6.2022

Sapphire BidCo Oy tarjoaa käteisvastikkeena 40,10 euroa jokaisesta Basware Oyj:n osakkeesta.

Tarjousajan mahdollisesta jatkamisesta tai keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.

Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen

  • Tutustu tällä sivulla esitettyihin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  • Täytä sähköinen vastauslomake, jolla voit hyväksyä ostotarjouksen.

Tarjouksen hyväksyminen on ehdoton ja kuluton

Voit hyväksyä ostotarjouksen ainoastaan ehdoitta kaikkien arvo-osuustililläsi olevien osakkeiden osalta (jokaisen arvo-osuustilin osalta on hyväksyntä annettava erikseen). Pantattujen osakkeiden osalta ostotarjouksen hyväksyminen edellyttää pantinhaltijan suostumusta.

Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle mitään kuluja. Hyväksyessäsi ostotarjouksen arvo-osuustililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus.

Jos olet ostanut lisää osakkeita hyväksyttyäsi ostotarjouksen ja luovutusrajoituksen säilytystilillesi kirjaamisen jälkeen, sinun on erikseen hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta toimittamalla kyseisistä osakkeista erillinen ostotarjouksen hyväksymislomake. Ota tässä tapauksessa yhteys omaan osuuspankkiisi.

Peruutusoikeus

Hyväksymisen voi perua kirjallisesti konttorissa ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu.

Keskeisiä päivämääriä

26.04.2022         Ostotarjouksen tarjousaika alkaa

03.06.2022         Ostotarjouksen hyväksynnän toimeksianto oltava perillä OP:ssa

07.06.2022         Ostotarjouksen tarjousaika päättyy

01.07.2022         Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta

Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijä pidättää itsellään oikeuden luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai peruuttaa ostotarjous sen ehtojen mukaisesti. Ostotarjouksen ehdot ja ostotarjoukseen liittyvä tarjousasiakirja ovat luettavissa Danske Bankin sivuilla.

Myös alaikäisten huoltajat ja muiden edustettavien asiakkuuksien (valtuutus-, edunvalvonta-, yritys- ja kuolinpesäasiakkaat) edustajat voivat tehdä toimeksiannon sähköisellä vastauslomakkeella.

Jos kyseessä on yhteisomisteinen arvo-osuustili, täytä kirjeen mukana saapuva vastauslomake. Tarvitsemme vastaukseen kaikkien tilinomistajien allekirjoitukset.