Crayfish BidCo Oy:n tekemä julkinen ostotarjous Caverion Oyj:n osakkeista 8.3.-17.5.2023

Crayfish BidCo Oy tarjoaa käteisvastikkeena 8,95 euroa jokaisesta Caverion Oyj:n osakkeesta.

Mahdollisesta käteisvastikkeen korotuksesta, tarjousajan jatkamisesta tai keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.
 
Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen
  1. Tutustu tällä sivulla esitettyihin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin. 
  2. Täytä sähköinen vastauslomake, jolla voit hyväksyä ostotarjouksen.
Toimeksiannon on oltava OP:ssa viimeistään 12.5.2023 tai jos tarjousaikaa on jatkettu, kaksi (2) pankkipäivää ennen tarjousajan päättymistä. Tämän jälkeen ostotarjouksen voi hyväksyä päättymispäivään asti soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm) tai käymällä OP Ryhmän konttorissa.

Tarjouksen hyväksyminen on ehdoton ja kuluton

Voit hyväksyä ostotarjouksen ainoastaan ehdoitta kaikkien arvo-osuustililläsi olevien osakkeiden osalta (jokaisen arvo-osuustilin osalta on hyväksyntä annettava erikseen). Pantattujen osakkeiden osalta ostotarjouksen hyväksyminen edellyttää pantinhaltijan suostumusta.
Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle mitään kuluja. Hyväksyessäsi ostotarjouksen arvo-osuustililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 
Jos olet ostanut lisää osakkeita hyväksyttyäsi ostotarjouksen ja luovutusrajoituksen säilytystilillesi kirjaamisen jälkeen, sinun on erikseen hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta toimittamalla kyseisistä osakkeista erillinen ostotarjouksen hyväksymislomake. Ota tässä tapauksessa yhteys omaan osuuspankkiisi. 

Peruutusoikeus

Hyväksymisen voi perua kirjallisesti konttorissa ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu.

Keskeisiä päivämääriä

8.3.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkoi
12.5.2023 Ostotarjouksen hyväksynnän toimeksianto oltava OP:ssa
17.5.2023 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
 
Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijä pidättää itsellään oikeuden luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai peruuttaa ostotarjous sen ehtojen mukaisesti. Ostotarjouksen ehdot ja ostotarjoukseen liittyvä tarjousasiakirja ovat luettavissa Tritonin sivuilla.

Myös alaikäisten huoltajat ja muiden edustettavien asiakkuuksien (valtuutus-, edunvalvonta-, yritys- ja kuolinpesäasiakkaat) edustajat voivat tehdä toimeksiannon sähköisellä vastauslomakkeella.

Jos kyseessä on yhteisomisteinen arvo-osuustili, täytä kirjeen mukana saapuva vastauslomake. Tarvitsemme vastaukseen kaikkien tilinomistajien allekirjoitukset.