North Holdings 3 Oy:n tekemä julkinen ostotarjous Caverion Oyj:n osakkeista 24.11.2022–12.1.2023

North Holdings 3 Oy tarjoaa käteisvastikkeena 7,00 euroa jokaisesta Caverion Oyj:n osakkeesta.

Tarjousajan mahdollisesta jatkamisesta tai keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella. 

Huomioi mahdollinen lunastusmenettely, jos hylkäät ostotarjouksen

Jos hylkäät ostotarjouksen ja ostotarjouksen tehnyt ostaja North Holdings 3 saa määräysvallan, sekä oikeuden lunastaa koko osakekannan (yli 90 % Caverionin osakkeita), osakesäästötilillä olevat Caverion Oyj:n osakkeet tulee ennen lunastusmenettelyn alkamista joko myydä tai hyväksyä ostotarjous. Lunastusmenettelyssä saatavaa väliaikaista "oikeus lunastushintaan" osaketta ei saa säilyttää osakesäästötilillä.

Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen

  1. Tutustu tässä kirjeessä esitettyihin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  2. Täytä sähköinen vastauslomake, jolla voit hyväksyä ostotarjouksen.


Toimeksiannon on oltava OP:ssa viimeistään 9.1.2023, tai jos jälkikäteistä tarjousaikaa on jatkettu, kaksi (2) pankkipäivää ennen jälkikäteisen tarjousajan päättymistä. Tämän jälkeen ostotarjouksen voi hyväksyä päättymispäivään asti soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm).

Ostotarjouksen voi hyväksyä ainoastaan ehdoitta ja osakesäästötilikohtaisesti kaikkien omistettujen osakesäästötilillä olevien osakkeiden osalta.

Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle mitään kuluja. Hyväksyessäsi ostotarjouksen osakesäästötililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. Löydät vahvistuksen toimeksiannosta omasta arkistosta op.fi-palvelussa.

Jos olet ostanut lisää osakkeita hyväksyttyäsi ostotarjouksen ja luovutusrajoituksen säilytystilillesi kirjaamisen jälkeen, sinun on erikseen hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta toimittamalla kyseisistä osakkeista erillinen ostotarjouksen hyväksymislomake. Ota tässä tapauksessa yhteys omaan osuuspankkiisi.

Peruutusoikeus

Hyväksymisen voi perua kirjallisesti konttorissa ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu.

Keskeisiä päivämääriä

24.11.2022 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
9.1.2023 Ostotarjouksen hyväksynnän toimeksianto oltava OP:ssa
12.1.2023 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
8.2.2023 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta

Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijä pidättää itsellään oikeuden luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai peruuttaa ostotarjous sen ehtojen mukaisesti. Ostotarjouksen ehdot ja ostotarjoukseen liittyvä tarjousasiakirja ovat luettavissa Caverion Oy:n sivuilla.