Flybird Holding Oy:n tekemä julkinen ostotarjous Musti Group Oyj:n osakkeista 18.12.2023–5.2.2024

Flybird Holding Oy tarjoaa käteisvastikkeena 26,00 euroa jokaisesta Musti Group Oyj:n osakkeesta.

Mahdollisesta käteisvastikkeen muutoksesta, tarjousajan jatkamisesta tai tarjousajan keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.
 

Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen

  1. Tutustu tällä sivulla oleviin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  2. Hyväksy ostotarjous sähköisesti. Pääset toimeksiantoon tämän sivun lopusta.

Tarjouksen hyväksyminen on ehdoton ja kuluton

 
Voit hyväksyä ostotarjouksen vain ehdoitta kaikkien arvo-osuustililläsi olevien osakkeiden osalta. Jos sinulla on useampi arvo-osuustili, sinun tulee hyväksyä ostotarjous erikseen jokaisen arvo-osuustilisi osalta. Jos olet pantannut osakkeita, tarvitset ostotarjouksen hyväksymiseen pantinhaltijan suostumuksen.
 
Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle kuluja. Kun olet hyväksynyt ostotarjouksen, arvo-osuustililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 
 
Jos olet ostanut lisää osakkeita sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ostotarjouksen ja säilytystilillesi on kirjattu luovutusrajoitus, sinun on hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta erillisellä ostotarjouksen hyväksymislomakkeella. Ota tässä tapauksessa yhteyttä osuuspankkiisi. 
 
Peruutusoikeus
 
Voit perua hyväksymisen kirjallisesti konttorissa ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu.
 

Keskeisiä päivämääriä

18.12.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
05.02.2024 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
22.02.2024 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta
 
Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijällä on oikeus luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai hyväksymisehdosta. Tarjouksentekijä voi myös peruuttaa ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti. Voit lukea ostotarjouksen ehdot ja tarjousasiakirjan Musti Group Oyj:n sivuilla.
Myös alaikäisten huoltajat ja muiden edustettavien asiakkuuksien (valtuutus-, edunvalvonta- ja kuolinpesäasiakkaat) edustajat voivat tehdä toimeksiannon linkin kautta.