Flybird Holding Oy:n tekemä julkinen ostotarjous Musti Group Oyj:n osakkeista 18.12.2023–5.2.2024

Flybird Holding Oy tarjoaa käteisvastikkeena 26,00 euroa jokaisesta Musti Group Oyj:n osakkeesta.

Mahdollisesta käteisvastikkeen muutoksesta, tarjousajan jatkamisesta tai keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.

Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen

  1. Tutustu tällä sivulla oleviin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  2. Hyväksy ostotarjous sähköisesti. Pääset toimeksiantoon tämän sivun lopusta. 
Ostotarjouksen hyväksynnän on oltava OP:ssa viimeistään 1.2.2024, tai jos tarjousaikaa on jatkettu, kaksi (2) pankkipäivää ennen tarjousajan päättymistä. Tämän jälkeen voit hyväksyä ostotarjouksen päättymispäivään asti soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm).
 
Voit hyväksyä ostotarjouksen vain ehdoitta ja osakesäästötilikohtaisesti kaikkien osakesäästötilillä olevien Musti Group Oyj:n osakkeiden osalta.
 
Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle kuluja. Kun hyväksyt ostotarjouksen, osakesäästötililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 
 
Jos olet ostanut lisää osakkeita sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ostotarjouksen ja säilytystilillesi on kirjattu luovutusrajoitus, sinun on hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta erillisellä ostotarjouksen hyväksymislomakkeella. Ota tässä tapauksessa yhteyttä osuuspankkiisi. 

Peruutusoikeus

Voit perua hyväksymisen kirjallisesti konttorissa ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu.

Keskeisiä päivämääriä

18.12.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
1.2.2024 Ostotarjouksen hyväksynnän toimeksianto oltava OP:ssa
5.2.2024 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
22.2.2024 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta
 
Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijällä on oikeus luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai hyväksymisehdosta. Tarjouksentekijä voi myös peruuttaa ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti. Voit lukea ostotarjouksen ehdot ja tarjousasiakirjan Musti Group Oyj:n sivuilla.