Otava Oy:n tekemä julkinen ostotarjous Alma Media Oyj:n osakkeista 30.6.2023 – 21.7.2023

Otava Oy tarjoaa käteisvastikkeena 9,10 euroa jokaisesta Alma Media Oyj:n osakkeesta. 
 
Otava Oy:n osuus Alma Median kaikista osakkeista ja äänistä on ylittänyt 30 prosenttia, minkä johdosta Otava Oy:lle on syntynyt velvoite tehdä pakollinen julkinen ostotarjous Alma Media Oyj:n osakkeista.
 
Mahdollisesta käteisvastikkeen muutoksesta, tarjousajan jatkamisesta tai tarjousajan keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.
 
Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen
 
  1. Tutustu tällä sivulla oleviin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  2. Hyväksy ostotarjous sähköisesti. Pääset toimeksiantoon tämän sivun lopusta.

Tarjouksen hyväksyminen on ehdoton ja kuluton

Voit hyväksyä ostotarjouksen vain ehdoitta kaikkien arvo-osuustililläsi olevien osakkeiden osalta. Jos sinulla on useampi arvo-osuustili, sinun tulee hyväksyä ostotarjous erikseen jokaisen arvo-osuustilisi osalta. Jos olet pantannut osakkeita, tarvitset ostotarjouksen hyväksymiseen pantinhaltijan suostumuksen.
 
Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle kuluja. Kun olet hyväksynyt ostotarjouksen, arvo-osuustililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 
 
Jos olet ostanut lisää osakkeita sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ostotarjouksen ja säilytystilillesi on kirjattu luovutusrajoitus, sinun on hyväksyttävä ostotarjous erikseen näiden osakkeiden osalta. 

Peruutusoikeus

Tarjouksen hyväksyminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. 

Keskeisiä päivämääriä

30.6.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
21.7.2023 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
27.7.2023 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta
 
Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijällä on oikeus luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai hyväksymisehdosta. Tarjouksentekijä voi myös peruuttaa ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti. Voit lukea ostotarjouksen ehdot ja tarjousasiakirjan Otava Oy:n sivuilla.

Myös alaikäisten huoltajat ja muiden edustettavien asiakkuuksien (valtuutus-, edunvalvonta- ja kuolinpesäasiakkaat) edustajat voivat tehdä toimeksiannon linkin kautta.

Jos kyseessä on yhteisomisteinen arvo-osuustili tai tilillä on rajoituksia, voit hyväksyä ostotarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm) tai käymällä OP Ryhmän konttorissa.