Otava Oy:n tekemä julkinen ostotarjous Alma Media Oyj:n osakkeista 30.6.2023 – 21.7.2023

Otava Oy tarjoaa käteisvastikkeena 9,10 euroa jokaisesta Alma Media Oyj:n osakkeesta. 
 
Otava Oy:n osuus Alma Median kaikista osakkeista ja äänistä on ylittänyt 30 prosenttia, minkä johdosta Otava Oy:lle on syntynyt velvoite tehdä pakollinen julkinen ostotarjous Alma Media Oyj:n osakkeista.
 
Mahdollisesta käteisvastikkeen muutoksesta, tarjousajan jatkamisesta tai keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.

Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen

  1. Tutustu tällä sivulla oleviin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  2. Hyväksy ostotarjous sähköisesti. Pääset toimeksiantoon tämän sivun lopusta. 
Ostotarjouksen hyväksynnän on oltava OP:ssa viimeistään 19.7.2023, tai jos tarjousaikaa on jatkettu, kaksi (2) pankkipäivää ennen tarjousajan päättymistä. Tämän jälkeen voit hyväksyä ostotarjouksen päättymispäivään asti soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm).
 
Voit hyväksyä ostotarjouksen vain ehdoitta ja osakesäästötilikohtaisesti kaikkien osakesäästötilillä olevien Alma Media Oyj:n osakkeiden osalta.
 
Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle kuluja. Kun hyväksyt ostotarjouksen, osakesäästötililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 
 
Jos olet ostanut lisää osakkeita sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ostotarjouksen ja säilytystilillesi on kirjattu luovutusrajoitus, sinun on hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta erillisellä ostotarjouksen hyväksymislomakkeella. 

Peruutusoikeus

Tarjouksen hyväksyminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. 

Keskeisiä päivämääriä

30.6.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
19.7.2023 Ostotarjouksen hyväksynnän toimeksianto oltava OP:ssa
21.7.2023 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
27.7.2023 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta
 
Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijällä on oikeus luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai hyväksymisehdosta. Tarjouksentekijä voi myös peruuttaa ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti. Voit lukea ostotarjouksen ehdot ja tarjousasiakirjan Otava Oy:n sivuilla.