Georg Fischer AG:n tekemä julkinen ostotarjous Uponor Oyj:n osakkeista 26.6.2023– 1.9.2023

Georg Fischer AG tarjoaa käteisvastikkeena 28,85 euroa jokaisesta Uponor Oyj:n osakkeesta. 
 
Mahdollisesta käteisvastikkeen muutoksesta, tarjousajan jatkamisesta tai tarjousajan keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella.

Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen

  1. Tutustu tällä sivulla oleviin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  2. Hyväksy ostotarjous sähköisesti. Pääset toimeksiantoon tämän sivun lopusta.

Tarjouksen hyväksyminen on ehdoton ja kuluton

Voit hyväksyä ostotarjouksen vain ehdoitta kaikkien arvo-osuustililläsi olevien osakkeiden osalta. Jos sinulla on useampi arvo-osuustili, sinun tulee hyväksyä ostotarjous erikseen jokaisen arvo-osuustilisi osalta. Jos olet pantannut osakkeita, tarvitset ostotarjouksen hyväksymiseen pantinhaltijan suostumuksen.
 
Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle kuluja. Kun olet hyväksynyt ostotarjouksen, arvo-osuustililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 
 
Jos olet ostanut lisää osakkeita sen jälkeen, kun olet hyväksynyt ostotarjouksen ja säilytystilillesi on kirjattu luovutusrajoitus, sinun on hyväksyttävä ostotarjous erikseen näiden osakkeiden osalta. 
 

Peruutusoikeus

Voit perua hyväksymisen kirjallisesti konttorissa ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu.
 
Keskeisiä päivämääriä
 
26.6.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
1.9.2023 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
14.9.2023 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta
 
Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijällä on oikeus luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai hyväksymisehdosta. Tarjouksentekijä voi myös peruuttaa ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti. Voit lukea ostotarjouksen ehdot ja tarjousasiakirjan Georg Fischer AG:n sivuilla.

Myös alaikäisten huoltajat ja muiden edustettavien asiakkuuksien (valtuutus-, edunvalvonta- ja kuolinpesäasiakkaat) edustajat voivat tehdä toimeksiannon linkin kautta.

Jos kyseessä on yhteisomisteinen arvo-osuustili tai tilillä on rajoituksia, voit hyväksyä ostotarjouksen soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm) tai käymällä OP Ryhmän konttorissa.