Sega Europe Limited:n tekemä julkinen ostotarjous Rovio Entertainment Oyj:n osakkeista 8.5.–3.7.2023

Sega Europe Limited tarjoaa käteisvastikkeena 9,25 euroa jokaisesta Rovio Entertainment Oyj:n osakkeesta.

Mahdollisesta käteisvastikkeen muutoksesta, tarjousajan jatkamisesta tai tarjousajan keskeyttämisestä ilmoitetaan pörssitiedotteella. 

Toimi näin, jos hyväksyt ostotarjouksen

  1. Tutustu tässä kirjeessä esitettyihin ostotarjoukseen liittyviin ohjeisiin.
  2. Täytä sähköinen vastauslomake, jolla voit hyväksyä ostotarjouksen.

Toimeksiannon on oltava OP:ssa viimeistään 29.6.2023, tai jos tarjousaikaa on jatkettu, kolme (3) pankkipäivää ennen jatketun tarjousajan päättymistä. Tämän jälkeen ostotarjouksen voi hyväksyä päättymispäivään asti soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm).

Ostotarjouksen voi hyväksyä ainoastaan ehdoitta ja osakesäästötilikohtaisesti kaikkien omistettujen osakesäästötilillä olevien osakkeiden osalta.

Tarjouksentekijä vastaa tarjottujen osakkeiden kaupasta mahdollisesti Suomessa perittävästä varainsiirtoverosta. Ostotarjouksen hyväksyminen ostotarjouksen ehtojen mukaisesti ei aiheuta sinulle mitään kuluja. Hyväksyessäsi ostotarjouksen osakesäästötililläsi oleviin osakkeisiin kirjataan luovutusrajoitus. 

Jos olet ostanut lisää osakkeita hyväksyttyäsi ostotarjouksen ja luovutusrajoituksen säilytystilillesi kirjaamisen jälkeen, sinun on erikseen hyväksyttävä ostotarjous näiden osakkeiden osalta toimittamalla kyseisistä osakkeista erillinen ostotarjouksen hyväksymislomake. Ota tässä tapauksessa yhteys omaan osuuspankkiisi.

Peruutusoikeus

Voit perua hyväksymäsi ostotarjouksen OP:n konttorissa, soittamalla asiakaspalveluun tai lähettämällä viestin op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. Perumisviesti on lähetettävä viimeistään viisi pankkipäivää ennen ostotarjouksen päättymistä. Tämän jälkeen voit perua ostotarjouksen vain konttorissa tai puhelimitse viimeistään kaksi pankkipäivää ennen tarjousajan päättymistä. Hyväksytyn ostotarjouksen perumisesta voidaan periä palvelumaksu. 

Keskeisiä päivämääriä

8.5.2023 Ostotarjouksen tarjousaika alkaa 
29.6.2023 Ostotarjouksen hyväksynnän toimeksianto oltava OP:ssa
3.7.2023 Ostotarjouksen tarjousaika päättyy
13.7.2023 Ostotarjouksen toteutuskauppojen selvitys, arviolta

Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset on kuvattu tarjousasiakirjassa. Tarjouksentekijä pidättää itsellään oikeuden luopua mistä tahansa ostotarjouksen toteuttamisen edellytyksestä tai peruuttaa ostotarjous sen ehtojen mukaisesti. Ostotarjouksen ehdot ja ostotarjoukseen liittyvä tarjousasiakirja ovat luettavissa verkossa.