Osakesäästäjät

Suomen Osakesäästäjien edut sijoittamiseen

Saat Suomen Osakesäästäjien jäsenenä rahanarvoisia etuja sijoittamiseen. Käytössäsi on laadukkaat osakesijoittamisen palvelut ja edullisemmat hinnat kaupankäyntiin.

Kauppaa käyt sujuvasti OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. Saat tueksesi sijoittamiseen reaaliaikaista markkinainformaatiota, markkina-analyysit sekä osakeanalyysit kotimaisista ja ulkomaisista yhtiöistä.

Suomen osakesäästäjien edut osakesijoittamiseen arvo-osuustilillä

  • Välityspalkkio Suomessa ja Ruotsissa listatuilla arvopapereille: 0,15 % / min. 5 € / toteutunut toimeksianto (norm. 0,20 % / min. 9 € / toteutunut toimeksianto).
  • Välityspalkkio muilla markkinoilla listatuilla arvopapereilla: 0,15 % / min. 8 € / toteutunut toimeksianto (norm. 0,20 % / min. 9 € / toteutunut toimeksianto). 

Näin saat edut käyttöösi

  • Saat edut voimaan lähettämällä Suomen Osakesäästäjien jäsennumerosi viestillä OP-mobiilissa, op.fi-palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluun. Voit myös olla suoraan yhteydessä osuuspankkiisi.
  • Edut pysyvät automaattisesti voimassa, jos olet maksanut Suomen Osakesäästäjien jäsenmaksun ennen jäsenmaksun tarkistushetkeä. Tarkistamme jäsenmaksut vuosittain 15. maaliskuuta mennessä. Mikäli maksat jäsenmaksusi tarkistuksen jälkeen, tulee sinun ilmoittaa tästä meille.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana säästät ja sijoitat aina edullisesti

  • Avaat osakesäästötilin ja arvo-osuustilin maksutta.
  • Sijoitat osakkeisiin myös ilman kuukausimaksuja.
  • Saat alennusta kaikista osakekaupoista sekä 1 prosentin palkkiokaton kotimaisiin osakekauppoihin arvo-osuustilillä.
  • Saat osakesuositukset ja -analyysit maksutta käyttöösi.
Näin aloitat osakesijoittamisen
Aloita sijoittaminen nyt.
Arvo-osuustili
Avaa arvo-osuustili nyt ja aloita sijoittaminen.
Sijoittamisen hinnasto
Tutustu sijoittamisen hintoihin.
Osakesäästötili
Avaa osakesäästötili nyt ja aloita sijoittaminen.
Tämä on mainos. Sijoittamisen palvelut tarjoaa osuuspankki. Muistathan, että sijoittamiseen liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan.